Stoiximan Super League

«Πάει Στόουκ ο Μπόγιαν»

Στην Premier League συνεχίζουν να «στέλνουν» τον Μπόγιαν Κρκιτς τα ισπανικά ΜΜΕ. Μετά τη «Mundo Deportivo», καταλανικό ραδιόφωνο μετέδωσε κι εκείνο πως ο Ισπανός επιθετικός έκλεισε τελικά στη Στόουκ.

Αρνητική τροπή για τον Ολυμπιακό παίρνει το θέμα του Μπόγιαν Κρκιτς, αν ισχύουν όσα συνεχίζουν να μεταδίδουν τα ισπανικά ΜΜΕ.

Αρχικά η «Mundo Deportivo» έκανε λόγο για ανατροπή δεδομένων στην υπόθεση του Ισπανού επιθετικού και κατάληξή του στη Στόουκ.

Την ίδια φημολογία, ωστόσο, τροφοδότησε και ο καταλανικός ραδιοφωνικός σταθμός «RAC1». Διότι νωρίς το απόγευμα της Τρίτης μετέδωσε πως ο Κρκιτς θα πάει τελικά στην ομάδα της Premier League και μάλιστα με κανονική μεταγραφή και όχι με δανεισμό.

Νωρίτερα μέσα στη μέρα ο Ολυμπιακός είχε σημειώσει τις δυσκολίες που παρουσιάζει το θέμα του Μπόγιαν, διαψεύδοντας πως ο παίκτης είναι κλεισμένος.

Και αν ισχύουν όσα υποστηρίζουν οι Ισπανοί, η προτίμησή του ν’ αγωνιστεί σε ένα καλύτερο πρωτάθλημα φαίνεται πως θα είναι εκείνη που θα τον στείλει στην Premier League.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x