Επικαιρότητα

Πάφιλης: «Να κάνει γήπεδο η ΑΕΚ»

Υπέρ της ανέγερσης του γηπέδου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια τάχθηκε ο Θανάσης Παφίλης μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6.

Υπέρ της ανέγερσης του γηπέδου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια τάχθηκε ο Θανάσης Παφίλης μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6. Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής, όμως επεσήμανε την ανάγκη να βοηθηθούν τα ερασιτεχνικά σωματεία από την Πολιτεία.

«Είναι τραγική η κατάσταση του αθλητισμού. Βεβαίως και οι ομάδες πρέπει να έχουν γήπεδα. Όμως υπάρχουν και ερασιτεχνικά σωματεία. Είναι φτωχοί αυτοί που ασχολούνται με τις ελληνικές ομάδες; Όχι! Δεν έχουν τα χρήματα για να φτιάξουν γήπεδα; Γιατί θα πρέπει να δώσουν από την Πολιτεία χρήματα για να φτιάξουν χρήματα», τόνισε –αρχικά- και συνέχισε:

«Η ΑΕΚ να κάνει γήπεδο. Τώρα το ποιοι πέρασαν και το πώς, δεν θέλω να μπαίνω στη λογική αυτή. Στον τομέα του αθλητισμού υπάρχουν δυνατότητες. Η περιφέρεια θα μπορούσε να χρηματοδοτήσει αδρά».

Απαντώντας στους λόγους που θα πρέπει οι πολίτες να ψηφίσουν τον συνδυασμό του για τις εκλογές ανέφερε:

«Γιατί όλοι οι πολίτες είναι υπεύθυνοι για αυτό που ζούμε σήμερα. Όλοι υπερασπιζόμαστε έναν κόσμο που το 2014 έχει άτομα άνεργα, χωρίς φαγητό και δουλειά. Το ΚΚΕ το είχε πει και μας έλεγαν γραφικούς. Ο δεύτερος λόγος… Όλα τα χρόνια αυτά παλέψαμε δίπλα του για να σταματήσουμε τη θύελλα που ερχόταν. Τα πράγματα θα γίνονται χειρότερα. Υπάρχουν «αλυσίδες» που δένουν τον λαό… Και εμείς θέλουμε να τις σπάσουμε τις αλυσίδες αυτές», τόνισε και σχολίασε για τον αντίπαλό του…

«Ο Γιάννης Σγουρός σαν πρόσωπο εξυπηρέτησε την πολιτική αυτή που εφαρμόζεται σήμερα. Και υπόσχεται ότι θα τη συνεχίσει. Έγιναν έργα; Βεβαίως έγιναν… Αλλά το θέμα είναι ποιον εξυπηρετούν τα έργα αυτά. Τα έργα αυτά δεν έχουν στόχο να ανακουφίσουν την οικογένεια. Το κριτήριο για να γίνουν τα έργα αυτά είναι να πλουτίσουν οι μεγάλες εταιρείες».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x