Επικαιρότητα

Πάγκαλος: «Θα ψηφίσω το Ποτάμι»

Την πρόθεσή του να ψηφίσει στις ευρωεκλογές «Το Ποτάμι» και τον ακαδημαϊκό Γιώργο Γραμματικάκη και όχι το ΠΑΣΟΚ, εξέφρασε την Τετάρτη ο Θεόδωρος Πάγκαλος.

Σε μία δήλωση που θα συζητηθεί προέβη την Τετάρτη ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης του Γιώργου Παπανδρέου, ο Θεόδωρος Πάγκαλος. Το κορυφαίο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ είπε ότι στις ευρωεκλογές του Μαΐου δεν θα επιλέξει το κόμμα του, αλλά θα προτιμήσει «Το Ποτάμι»…

Σε συνέντευξή του στο Βήμα 99,5 ο κ. Πάγκαλος εξέφρασε την πρόθεσή του να ψηφίσει στις ευρωεκλογές το πολιτικό σχήμα που ίδρυσε ο δημοσιογράφος Σταύρος Θεοδωράκης.

Αναφερόμενος στο «Ποτάμι» είπε ότι αποτελεί «ενδιαφέρουσα εναλλακτική που προσφέρει διέξοδο ψήφου για κεντροαριστερούς ψηφοφόρους», ενώ τόνισε πως «η σύνθεση του ψηφοδελτίου για τις ευρωεκλογές τον εξέπληξε…».

Στη δήλωσή του ο πρώην υπουργός αποκάλυψε και ποιόν θα «σταυρώσει» : Τον καθηγητή Γιώργο Γραμματικάκη, τον οποίο χαρακτήρισε ως έναν «από τους σοφότερους ανθρώπους της Ελλάδας και ίσως του κόσμου»!

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του ο κ. Πάγκαλος εξήρε ως κορυφαία επιτυχία την έξοδο της Ελλάδας στις αγορές και επιτέθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ.

Συγκεκριμένα είπε πως το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης «ζει από την κακομοιριά, το αδιέξοδο, θέλει να εξαθλιωθεί η χώρα, να βγουν οι άνθρωποι στους δρόμους, να σκοτώνουν, να γίνουμε Βόρεια Κορέα και να βγει μετά ο Τσίπρας να μας πει κουρευτείτε σαν εμένα…!».

Ανδρέας Μορφόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x