Stoiximan Super League

«Παγωμάρα» στον ΠΑΟΚ για τη ρύθμιση

Πρόβλεψη μόνο για ληξιπρόθεσμες οφειλές περιλαμβάνει η νομοθετική ρύθμιση για τα χρέη κι έτσι ο ΠΑΟΚ αναμένεται να μείνει… εκτός. «Παγωμάρα» στην ΠΑΕ από την εξέλιξη αυτή.

Τόσο καιρό περίμενε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ τις διευκρινήσεις για τη ρύθμιση των χρεών του, αλλά η αναμονή δεν έφερε αποτέλεσμα, παρά μόνο επιπλέον προβληματισμό.

Οι άνθρωποι της ομάδας έχουν την πληροφόρηση πως στη νομοθετική ρύθμιση που θα κατατεθεί πιθανότατα απόψε προς ψήφιση, υπάρχει πρόβλεψη μόνο για όσους έχουν ληξιπρόθεσμα χρέη προς το Δημόσιο. Αντιθέτως, δεν υπάρχει πρόβλεψη για φυσικά ή νομικά πρόσωπα που έχουν εκκρεμείς φορολογικές υποθέσεις, κατηγορία στην οποία εμπίπτει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Έτσι η νομοθετική ρύθμιση που θα περάσει άμεσα δεν αφορά και δεν ωφελεί στην ουσία τον ΠΑΟΚ. Οι άνθρωποι της ΠΑΕ έχουν λάβει διαβεβαιώσεις πως σύντομα θα υπάρξει νέα νομοθετική ρύθμιση στην οποία θα μπορεί να υπαχθεί και ο σύλλογος, ως νομικό πρόσωπο, ωστόσο πρόκειται για μια διαδικασία που θα καθυστερήσει και η υπομονή του Ιβάν Σαββίδη εξαντλείται…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x