NBA

«Πάγωσε» του Λέοναρντ στους Σπερς

Καμιά εξέλιξη δεν υπάρχει στις συζητήσεις ανάμεσα στον Καουάι Λέοναρντ και στους Σαν Αντόνιο Σπερς για την ανανέωση της συνεργασίας τους. Τι ζητάει ο 23χρονος MVP των περυσινών τελικών του NBA.

Πρόκειται για έναν παίκτη που σε καμία περίπτωση δεν θα ήθελαν να χάσουν οι Σαν Αντόνιο Σπέρς, μέχρι στιγμής ωστόσο η κατάσταση είναι δύσκολη. Ο λόγος για τον Καουάι Λέοναρντ…

Συγκεκριμένα, έχουν ξεκινήσει οι επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές, προκειμένου ο 23χρονος φόργουορντ να συνεχίσει να αγωνίζεται με τα «σπιρούνια». Τις τελευταίες ημέρες όμως το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του έχει «παγώσει».

Από την πλευρά του, ο MVP των περυσινών τελικών του NBA, επιθυμεί τη μάξιμουμ συμφωνία που μπορεί να επιτευχθεί, αλλά η διοίκηση των πρωταθλητών του καλύτερου πρωταθλήματος του κόσμου δεν έχει ανταποκριθεί ακόμα.

Σε περίπτωση που δεν ολοκληρωθεί οποιοδήποτε deal μέχρι την Παρασκευή (31/10), τότε αυτομάτως θα κυκλοφορεί ελεύθερος στο τέλος της σεζόν.

Κατά την διάρκεια των πλέι οφ του 2013-2014, ο Λέοναρντ είχε κατά μέσο όρο 14.3 πόντους, 6.7 ριμπάουντ, 1.7 ασίστ και 1.7 κλεψίματα σε 23 αγώνες συνολικά.

Επιμέλεια: Αντώνης Διβόλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x