Ισπανία

«Παιδομάζωμα» από Ρεάλ

Δύο νεαρούς και πολλά υποσχόμενους ποδοσφαιριστές έχει καταφέρει να αποκτήσει ήδη η Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία ετοιμάζεται για το big deal με την μεταγραφή του 15χρονου Μάρτιν Όντεγκααρντ.

Ποδοσφαιριστές της Ρεάλ Μαδρίτης είναι ήδη ο 16χρονος Μινκ Πίτερς και ο 18χρονος Μάρκο Ασένσιο, με τον πρώτο να είναι ήδη στις τάξεις της ομάδας και τον δεύτερο να έχει παραμένει ως δανεικός στη Μαγιόρκα μέχρι το τέλος της σεζόν.

Ωστόσο, οι «μερένχες» σκοπεύουν να κάνουν δικό τους ακόμη έναν νεαρό παίκτη και δεν είναι άλλος από τον Νορβηγό Μάρτιν Όντεγκααρντ.

Σύμφωνα με τη Marca, ο ισπανικός σύλλογος θα περιμένει μέχρι τις 17 Δεκεμβρίου, όταν ο νεαρός άσος θα γίνει 16 για να του κάνει επίσημη πρόταση.

Ο Όντεγκααρντ έχει καταφέρει να προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών μεγάλων συλλόγων, όμως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η Μπαρτσελόνα, η Τσέλσι και η Άρσεναλ.

Ωστόσο, το ρεπορτάζ της εφημερίδας αναφέρει ότι η καλύτερη πρόταση είναι της Ρεάλ και ήδη ο διεθνής άσος έχει δοκιμαστεί για τέσσερις εβδομάδες στη «βασίλισσα της Ευρώπης».

Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x