Stoiximan Super League

Παίρνει άδεια ο Παναθηναϊκός

«Αγκαλιά» με την άδεια βρίσκεται ο Παναθηναϊκός μετά τη θετική εισήγηση της Επιτροπής Αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ. «Χαιρόμαστε που διαψεύσαμε τις περσινές αρνητικές κρίσεις», το μήνυμα της Α. Μπαλωμένου.

Πλήρης φαίνεται πως είναι ο φετινός φάκελος του Παναθηναϊκού, κάτι που οδήγησε στην θετική εισήγηση της Επιτροπής Αδειοδοτήσεων, προκειμένου το τριφύλλι να πάρει άδεια και να συμμετάσχει κανονικά στην Ευρώπη τη νέα σεζόν. Η απόφαση αναμένεται την Μεγάλη Πέμπτη και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, οι «πράσινοι» θα πάρουν το... οκ.

Λίγη ώρα μετά τη διαδικασία, η νομική σύμβουλος της ΠΑΕ, Αθηνά Μπαλωμένου δήλωσε πως η θετική εισήγηση αντικατοπτρίζει τη σκληρή δουλειά που γίνεται σε αγωνιστικό και επιχειρησιακό επίπεδο στην ομάδα, ενώ έστειλε μήνυμα πως ο «Παναθηναϊκός είναι εδώ, είναι παρών και αποτελεί πάντα ένα μεγάλο κλαμπ».

Αναλυτικά οι δηλώσεις της της Αθηνάς Μπαλωμένου:

«Θεωρούμε ότι είναι μια καλή μέρα για τον Παναθηναϊκό. Η εισήγηση ήταν θετική. Είναι μια ημέρα στη διαδρομή μιας χρονιάς που μόνο θετικά μηνύματα μπορεί να αποτυπώσει για την ΠΑΕ τόσο σε αγωνιστικό επίπεδο όσο και σε επιχειρησιακό. Δικαιώνονται οι προσπάθειες της διοίκησης και η συστηματική και οργανωμένη δουλειά των ανθρώπων του Παναθηναϊκού όλη αυτή τη χρονιά στην οποία χαιρόμαστε γιατί διαψεύσαμε τις περσινές αρνητικές κρίσεις.

Στη φάση αυτής της αδειοδότησης θα ήθελα να πω ότι γράφτηκαν και ακούστηκαν πολλά τα οποία περιείχαν ανακρίβειες έως και διασπορά ψευδών ειδήσεων. Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός επέλεξε να συνεχίσει να εργάζεται, να μην διαψεύδει κάθε δημοσίευμα και να απαντήσει με τη σημερινή εισήγηση την οποία έλαβε.

Είναι μια ευκαιρία όμως να δώσουμε ένα γενικότερο μήνυμα ως Παναθηναϊκός σε όσους απ’ όπου κι αν προέρχονται και απ’ όπου κι αν δραστηριοποιούνται και πέρα από την αδειοδότηση, ότι ο Παναθηναϊκός είναι εδώ, είναι παρών και αποτελεί πάντα ένα μεγάλο κλαμπ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x