Stoiximan Super League

Παίρνει τα μέτρα του ο Μιλίνκοβιτς

Αποφασισμένος να σφίξει τα λουριά στο ποδοσφαιρικό τμήμα του Άρη, ύστερα από τις εμφανίσεις στα τελευταία δύο ματς με Πλατανιά και Ολυμπιακό Βόλου, είναι ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς.

Προβληματισμός επικρατεί στις τάξεις του Άρη μετά την ήττα από τον Πλατανιά και τον αποκλεισμό από τον Ολυμπιακό Βόλου στο Κύπελλο Ελλάδας, δείχνοντας πως το κλίμα ευφορίας στις τάξεις της ομάδας ήταν προσωρινό.

Εκείνο που προκαλεί τη δυσφορία του κόσμου και τον προβληματισμό του Ζόραν Μιλίνκοβιτς είναι πως οι επιλογές του Σέρβου προπονητή δεν δικαιώνονται.

Ο 45χρονος προπονητής προσπαθεί να βρει λύση, ύστερα από την εικόνα που εμφάνισαν στα τελευταία δύο ματς οι Θεσσαλονικείς και να μπορέσει να σηκώσει κεφάλι εν όψει της δύσκολης συνέχειας.

Ο Μιλίνκοβιτς είχε πολλά παράπονα από τους ποδοσφαιριστές του, πολλά από αυτά τα μετέφερε στο ημίχρονο του αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου, αλλά χθες προτίμησε να μη μιλήσει καθόλου.

Θεωρείται, πάντως, δεδομένο ότι θα αντιδράσει με κάποιο τρόπο και θα σφίξει τα λουριά στο ποδοσφαιρικό τμήμα ως μέτρο για να μην επαναληφθούν παρόμοιες εμφανίσεις.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x