Αγγλία

Παίρνει Τσαν η Λίβερπουλ!

Τη δεύτερη μεταγραφική της κίνηση έχει στα... σκαριά η Λίβερπουλ, καθώς φαίνεται πως απομένουν τα τυπικά για να αποκτήσει και επίσημα τον Εμρέ Τσαν απ’ τη Λεβερκούζεν!

Πληρώνει την ρήτρα αποδέσμευσης και τον κάνει δικό της! Σύμφωνα τόσο με αγγλικά, όσο και γερμανικά δημοσιεύματα η Λίβερπουλ δίνει όλο το ποσό που προβλεπόταν στη Μπάγερ Λεβερκούζεν προκειμένου να ντύσει στα κόκκινα τον Εμρέ Τσαν.

Ο 20χρονος μέσος (που παίζει εξίσου καλά στο αμυντικό και επιθετικό κομμάτι) απασχολεί εδώ και καιρό την ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ η οποία προσφέρει στις «ασπιρίνες» 9,75 εκατ. λίρες (την ρήτρα δηλαδή) και εντός των προσεχών ημερών (ή και ωρών) αναμένεται να ολοκληρωθεί η μεταγραφή και να ανακοινωθεί επισήμως επίσημα η απόκτηση του παίκτη.

Ο διεθνής άσος έκανε εξαιρετική σεζόν στην Γερμανία, όπου μέτρησε με την ομάδα του 29 εμφανίσεις στο πρωτάθλημα, κάτι που φυσικά δεν πέρασε απαρατήρητο. Εφόσον ολοκληρωθεί το deal, ο Τσαν θα γίνει ο δεύτερος παίκτης που αποκτά η Λίβερπουλ στο καλοκαιρινό... παζάρι, μετά τον Ρίκι Λάμπερτ.

Επιμέλεια: Αποστόλης Σπυρόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x