Βόλεϊ

Παίρνουν… μέτρα για το Final-4

Την πρώτη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του Final 4 Κυπέλλου Βόλεϊ ανδρών, που θα γίνει στη Σύρο (14-15/5) με την συμμετοχή Ολυμπιακού, ΠΑΟΚ, Κηφισιά και Φοίνικα πραγματοποίησαν οι αρμόδιοι φορείς.

Διαδικαστικά θέματα, αλλά και τα μέτρα ασφαλείας που θα παρθούν συζήτησαν στην πρώτη τους συνάντηση οι αρμόδιοι φορείς του Final-4 του Κυπέλλου Βόλεϊ Ανδρών που θα γίνει στη Σύρο (14-15/5).

ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός, Φοίνικας Σύρου μια Κηφισιά προετοιμάζονται για την τελική φάση του θεσμού, ενώ σε πυρετώδεις προετοιμασία βρίσκεται και η Σύρος που έχει αναλάβει τη διοργάνωση.

Στην πρώτη συγκέντρωση των αρμόδιων φορέων με τις ομάδες βρέθηκαν ο πρόεδρος της ΚΕΠ/ΕΟΠΕ Χρήστος Σύλλας, ο ταμίας της ΕΟΠΕ Θανάσης Ρέρρας, το μέλος του ΔΣ Νεκτάριος Χαλβατζής, ο Διευθυντής της Ομοσπονδίας Περικλής Μπακοδήμος, ο Αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιώργος Λεονταρίτης -ο οποίος στη συγκεκριμένη σύσκεψη εκπροσώπησε και τον Φοίνικα Σύρου-, ο υπεύθυνος ασφαλείας από την ΕΟΠΕ Μάκης Τσάτσος, ο εκπρόσωπος της ΔΕΑΒ Αλέξανδρος Κούκης, ενώ οι ομάδες εκπροσωπήθηκαν από τους Νίκο Μαντούβαλο (Ολυμπιακός), Αχιλλέα Τζήκα (ΠΑΟΚ) και Γιάννη Κόντο (ΑΟ Κηφισιάς).

Τα μέτρα ασφαλείας -που αναμένεται να είναι αυστηρά, μετά και τα πρόσφατα επεισόδια στο ματς πρωταθλήματος ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ- θα ανακοινωθούν λεπτομερών μετά τη συνάντηση και με την Αστυνομική διεύθυνση των Κυκλάδων.

Πάντως, το γενικότερο κλίμα στην συνάντηση απέπνεε αισιοδοξία για την ομαλή διεξαγωγή του Final 4, αφού όλοι στοχεύουν σε ένα διήμερο που θα είναι γιορτή για τον ελληνικό αθλητισμό.

Αυτό τόνισε και ο εκπρόσωπος όλων των φορέων, Θανάσης Ρέρρας: «Στόχος της Ομοσπονδίας είναι να αναδειχθεί το διήμερο αυτό το άθλημα, αλλά και το νησί της Σύρου και θα καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια προς αυτή την κατεύθυνση»

Από τη μεριά του ο αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου και εκπρόσωπος του Φοίνικα Σύρου Γιώργος Λεονταρίτης δήλωσε:

«Έχουμε ανταποκριθεί στο παρελθόν σε όλες τις προκλήσεις που μας έχουν ανατεθεί και αυτό που έμενε στο τέλος πάντα ήταν μια γλυκιά ανάμνηση και μια ικανοποίηση για το αποτέλεσμα εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου.

Εμείς θέλουμε να πετύχει πάνω απ’ όλα για το βόλεϊ και θα κάνουμε τα αδύνατα δυνατά για να καταφέρουμε.

Το ότι συμμετέχει η ομάδα μας δεν θα μας κάνει μεροληπτικούς και θα συμπεριφερθούμε το ίδιο σε όλες τις ομάδες.

Η ατμόσφαιρα στο γήπεδο θα είναι η γνωστή που επικρατεί όλα αυτά τα χρόνια και η εικόνα που θα μεταδοθεί μέσω της ΝΕΡΙΤ σε όλη την Ελλάδα θα είναι μια διαφήμιση για το άθλημα και το νησί της Σύρου
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x