Betmasters

Παιχνίδι για Over στο «Χόθορνς»

Ο Λάμπρος Γκαραγκάνης προτείνει στο sport-fm.gr το ενδεχόμενο των γκολ, στην αναμέτρηση της Γουέστ Μπρομ με την Τσέλσι για την 37η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ.

Μία ακόμη σεζόν ολοκληρώνεται με τον Τόνι Πιούλις να καταφέρνει να μην υποβιβαστεί ξανά. Μετά τις Στόουκ και Κρίσταλ Πάλας έσωσε την Άλμπιον, η οποία δεν περνά και την καλύτερη συγκυρία της ιστορίας της. Το μέλλον της είναι αβέβαιο, λόγω της επικείμενης πώλησης των μετοχών της. Για το εντός με τους Λονδρέζους, ο δαιμόνιος Πιούλις δεν έχει προβλήματα ν΄ αντιμετωπίσει.

Μόνος απόντας είναι ο τερματοφύλακας Φόστερ, που δεν επηρεάζει. Η πρόσφατη φόρμα και η αντίστοιχη παράδοση απέναντι στους «μπλε» είναι θετική για τους «baggies», με τους αρνητικούς αριθμούς να συνοδεύουν τον προπονητή τους. Ο Πιούλις έχει κερδίσει μία, μόλις, φορά σε δώδεκα ματς καριέρας την Τσέλσι, έχοντας από εκεί και πέρα δύο ισοπαλίες κι εννέα ήττες. Όσον αφορά τους φιλοξενούμενους, φέτος χάνουν σπανιότατα.

Από το Τσάμπιονς Λιγκ έμειναν έξω χωρίς να έχουν γνωρίσει την ήττα, ενώ πιο πρόσφατη στην Πρέμιερ Λιγκ είναι το 5-3 της Πρωτοχρονιάς από την Τότεναμ στο «Λέιν»! Βαθμολογικά δεν υφίσταται κανένα κίνητρο για καμία ομάδα στο ζευγάρι. Μιλάμε για Αγγλία, όμως, και σαφέστατα αυτό δεν θα υπερισχύσει. Ο Ντιέγκο Κόστα απουσιάζει τον τελευταίο μήνα, είναι ιατρικά έτοιμος, ωστόσο ο Πορτογάλος προπονητής δεν συνηθίζει να τον χρησιμοποιεί άσκοπα.

Ραμίρες και Όσκαρ δεν παίζουν ξανά την τρέχουσα σεζόν, ενώ κατόπιν δήλωσης του Μουρίνιο θα δοθεί η ευκαιρία σε νέους παίκτες να παίξουν στο «Χόθορνς». Οι «μπλε» έχουν πολύ ταλέντο από πίσω, που χαμένο δεν θα πάει. Είναι Πρωταθλητές, άλλωστε, στην UEFA Youth League. Οι Μπράουν και Λόφτους Τσικ αναμένεται να πάρουν χρίσμα βασικού, η πρόθεση, πάντως, του Πορτογάλου θα φανεί στην ενδεκάδα. Οι αποδόσεις της κόντρας του φαβορί ελκύουν, αλλά η Πρωταθλήτρια Τσέλσι δεν αφήνει παιχνίδι στην τύχη του.

Πιο λογικό μοιάζει να προκύψει ένας αγώνας πιο ανοικτός, με τέρματα. Οπότε η επιλογή είναι το Over. Συμπληρωματικά, το «διπλό» της Τάμπα Μπέι δίνεται ξανά υψηλά σε μία αναμέτρηση, η οποία θα κριθεί (εκτός απροόπτου) πάλι στις λεπτομέρειες. Ο πρώτος τελικός της Ανατολής, για τη National Hockey League, ανέδειξε νικητές τους Ρέιντζερς με 2-1. Έτσι έκαναν το 1-0 στις νίκες, κόντρα στη Λάιτνινγκ.

Οι φιλοξενούμενοι δέχθηκαν περισσότερες τελικές κι αν, ομολογουμένως, ο γκολτέντερ Μπίσοπ δεν έκανε σημαντικές αποκρούσεις θα έχαναν με βαρύ σκορ. Και πάλι, όμως, άντεξαν κι έχασαν το παιχνίδι στα 2.25 λεπτά πριν τη συμπλήρωση του 60λεπτου. Πολλά θα εξαρτηθούν από την τριπλέτα Τζόνσον (8 γκολ, 5 ασίστ στα πλέι οφ), Κουτσέροφ (6 γκολ, 5 ασίστ) και Στάμκος (3 γκολ, 7 ασίστ) για την Τάμπα Μπέι. Το 2,00 ως απόδοση για το break είναι άκρως ελκυστικό.

H ΠΡΟΤΑΣΗ
228. ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ – ΤΣΕΛΣΙ: OVER 2,5 (1,85)
512. ΝΙΟΥ ΓΙΟΡΚ ΡΕΪΝΤΖΕΡΣ – ΤΑΜΠΑ ΜΠΕΪ ΛΑΪΤΝΙΝΓΚ: 2 (2,00)



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x