Επικαιρότητα

Παίζει σαξόφωνο ενώ του κάνουν εγχείρηση στον εγκέφαλο (video)

Ο Νταν Φάμπιο είναι καθηγητής μουσικής. Παίζει σαξόφωνο σχεδόν σε όλη του τη ζωή. Δεν γινόταν λοιπόν να το αποχωριστεί ούτε κατά τη διάρκεια της εγχείρησης του.

Ο Νταν Φάμπιο είναι καθηγητής μουσικής. παίζει σαξόφωνο σχεδόν σε όλη του τη ζωή. Δεν γινόταν λοιπόν να το αποχωριστεί ούτε κατά τη διάρκεια της εγχείρησης του.

Η επέμβαση έγινε πριν λίγες ημέρες, με τον Νταν Φάμπιο να υποβάλεται σε αφαίρεση όγκου στον εγκέφαλο. Το σαξόφωνο τον συνόδευε τις δύσκολες ώρες. Ήταν μάλιστα οι γιατροί εκείνοι που ζήτησαν από τον καθηγητή να παίζει, ώστε να διασφαλιστεί ότι δεν θα προκληθεί βλάβη σε σημείο του εγκεφάλου, το οποίο δεν θα του επιτρέψει να ξαναπαίξει.

Μάλιστα για να φτιαχτεί η σειρά των μουσικών δοκιμών που θα εκτελούσε ο Φάμπιο με το σαξόφωνό του κατά τη διάρκεια της επέμβασης συνεργάστηκαν καθηγητές της θεωρίας της μουσικής και του τμήματος εγκεφάλου και γνωστικών επιστημών του πανεπιστημίου του Ρότσεστερ.

"Μας έκανε να θέλουμε να κλάψουμε. Έπαιξε άψογα και όλη η χειρουργική ομάδα ξέσπασε σε χειροκροτήματα", δήλωσε καθηγήτρια μουσικής, που ήταν παρούσα στην επέμβαση.

Πηγή: Thetoc.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x