Super League 2

«Παίζεται» για Λέκιτς και χαφ

Ιδιαίτερα προσεκτικοί είναι οι χειρισμοί της ΑΕΚ στο θέμα του Λέκιτς, ο οποίος είναι αρκετά πιθανό σήμερα να απαντήσει στον Μιλοβάνοβιτς. Δύσκολο του χαφ, αλλά δεν αποκλείεται να γίνει κάποια κίνηση.

Ικανοποιημένοι παρουσιάζονται στην ΑΕΚ από το υπάρχον ρόστερ και όπως χαρακτηριστικά τονίζουν είναι πλήρες. Ωστόσο, το μοναδικό κενό που έχει φανεί από τα πρώτα φιλικά προετοιμασίας είναι εκείνο του σέντερ φορ.

Για αυτό τον λόγο η «Ένωση» κινείται για την απόκτηση του Ντέγιαν Λέκιτς, για έναν παίκτη που έχουν ως στόχο να τον κρατήσουν στην ομάδα και όχι απλά να κλείσουν μία τρύπα.

Όπως γράφει η SportDay, ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς είχε νέα επαφή με τον Σέρβο φορ, αλλά εκείνος δεν απάντησε. Αυτό αναμένεται να συμβεί εντός της ημέρας, με τον 29χρονο παίκτη να εξετάζει τις προτάσεις που έχει στα χέρια του και από την Ισπανία (Χιχόν, Λα Κορούνια, Οσασούνα, Σαραγόσα).

Ακόμη και αν ο Λέκιτς δεν έρθει στην ΑΕΚ, οι ιθύνοντες του συλλόγου θα περάσουν από το… μικροσκόπιο τους παίκτες που έχουν προταθεί και μπορούν να αποκτηθούν μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου.

Από την πλευρά του, ο τεχνικός διευθυντής του «Δικεφάλου» έχει και άλλους φορ στη λίστα του, ενώ ακόμα και παράλληλα δέχεται αρκετές προτάσεις από διάφορους μάνατζερ.

Όσον αφορά το ενδεχόμενο να αποκτηθεί αμυντικός χαφ, εκείνο που προκύπτει είναι ότι θα γίνει κίνηση μόνο αν προκύψει κάποια εξαιρετική περίπτωση, όπως για παράδειγμα του Κώστα Κατσουράνη. Αν θα προχωρήσει κάτι, θα φανεί τις επόμενες ημέρες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x