NBA

«Παίζουν βρώμικα οι Νάγκετς»

Βγήκαν τα… μαχαίρια στα play offs, καθώς οι Ουόριορς κατηγορούν τους Νάγκετς για βρώμικο παιχνίδι.

Για βρώμικο παιχνίδι κατηγορούν οι Ουόριορς τους Νάγκετς με αφορμή τον τρόπο που αγωνίστηκαν στο πέμπτο μεταξύ τους παιχνίδι για τα play offs που έγινε τα ξημερώματα.

«Έστελναν καμικάζι πάνω στον Στίβεν Κάρι. Έγιναν κάποια βρώμικα μαρκαρίσματα στο ξεκίνημα του αγώνα. Είμαστε στα play offs και όλα γίνονται, αλλά εμείς απλώς παίζουμε δυνατά και καθαρά. Δεν προσπαθούμε να τραυματίσουμε κάποιον. Οι Νάγκετς είχαν βάλει στο σημάδι τον αστράγαλο του Κάρι», δήλωσε ο προπονητής των «πολεμιστών», Μαρκ Τζάκσον, μετά την ήττα με 107-100. «Κάποιες στιγμές δέχτηκα χτυπήματα εκτός φάσης», είπε με τη σειρά του ο ίδιος ο Κάρι.

Την απάντηση εκ μέρους των Νάγκετς έδωσε ο Αντρέ Ιγκουοντάλα. «Στα πρώτα δύο παιχνίδια εγώ ήμουν που δέχτηκα σκληρά χτυπήματα πάνω σε σκριν από τον Μπόγκουτ. Μάλλον οι Ουόριορς έκαναν τη σειρά σκληρή με τον τρόπο που έπαιξαν. Εμείς απλώς σταματήσαμε να είμαστε αυτοί που δεχόμαστε τα χτυπήματα και αποφασίσαμε να αντεπιτεθούμε. Πάντως δεν δέχομαι ότι προσπαθήσαμε να χτυπήσουμε αντίπαλο», ανέφερε ο σταρ των «σβόλων».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x