Στίβος

Πάλεψε στα ίσα ο Δουβαλίδης

Τα ‘δωσε όλα ο Κώστας Δουβαλίδης στον τελικό των 60 μέτρων με εμπόδια του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος κλειστού στίβου, τερματίζοντας στην έκτη θέση με 7,64. Τριπλή εκπροσώπηση Γαλλίας στο βάθρο!

Την κορυφαία θέση στην μέχρι τώρα καριέρα του (σε επίπεδο ανδρών) κατέλαβε ο Κωσταντίνος Δουβαλίδης στον μεγάλο τελικό των 60 μέτρων μετ’ εμποδίων, του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος κλειστού στίβου στην Πράγα.

Ο Έλληνας πρωταθλητής έτρεξε την απόσταση σε 7,64 και κατετάγη έκτος, δίνοντας συνέχεια στις πολύ καλές εμφανίσεις που πραγματοποίησε επί τσεχικού εδάφους κι ας μην έγινε το… μπαμ με κάποιο μετάλλιο. Άλλωστε, στον ημιτελικό έκανε την καλύτερη φετινή επίδοσή του με 7,62 και η συμμετοχή του στο τελευταίο «ραντεβού» ήταν από μόνη της αρκετή!

Το χρυσό μετάλλιο -το πρώτο του- πήγε στον Γάλλο Πασκάλ Λαγκάρντ που τερμάτισε σε 7,49 (κορυφαία επίδοσή του για φέτος), ξεπερνώντας στο... όριο το συμπατριώτη του, Ντιμίτρι Μπασκού (7,50). Το βάθρο έκλεισε με ακόμη έναν «τρικολόρ», χάρη στον Μπελοσιάν που κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο.

Η τελική κατάταξη:

1.Πασκάλ Μαρτινό-Λαγκάρντ (Γαλλία) 7.49

2.Ντιμίτρι Μπασκού (Γαλλία) 7.50

3.Βιλέμ Μπελοσιάν (Γαλλία) 7.52

4.Έρικ Μπαλνουβέιτ (Γερμανία) 7.59

5.Λόρενς Κλαρκ (Μ.Βρετανία) 7.63

6.Κώστας Δουβαλίδης (Ελλάδα) 7.64

7.Μπάλας Μπάγι (Ουγγαρία) 7.65

8. Πετρ Σβόμποντα (Τσεχία) 7.67

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x