Κολύμβηση

«Παλεύουμε για να υπάρχουμε»

Την δύσκολη κατάσταση που αντιμετωπίζει η Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας σχολίασε ο Δημήτρης Διαθεσόπουλος με δηλώσεις του στην επίσημη σελίδα της ΚΟΕ. «Είμαστε αβοήθητοι» αναφέρει.

Έκκληση για βοήθεια απηύθυνε ο Δημήτρης Διαθεσόπουλος, τονίζοντας τις δύσκολες καταστάσεις που αντιμετωπίζει η Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας.
Με δηλώσεις του στην επίσημη σελίδα της ομοσπονδία, ο ισχυρός άνδρας της ΚΟΕ αναφέρεται στην απουσία βοήθειας απ’ την Πολιτεία, τονίζοντας πως δεν μπορεί να βρεθεί κολυμβητήριο για να φιλοξενήσει αγώνα νεανίδων.

«Καλή ανάσταση σε όλους τους ανθρώπους του χώρου και καλή υπομονή. Είμαστε αβοήθητοι και οι μόνες ευχές σ αυτή την περίπτωση είναι έκκληση για βοήθεια. Η οικονομική κατάσταση στην ΚΟΕ είναι οικτρή. Δε μπορούμε να εξασφαλίσουμε καν κολυμβητήριο για έναν αγώνα νεανίδων αν και είμαστε από χθες σε εγρήγορση. Τα διοικητικά και η λειτουργία των κολυμβητηρίων έχουν να κάνουν με την πολιτεία και εμείς δε μπορούμε να λειτουργήσουμε, εάν δεν υπάρχει και η αντίστοιχη αρωγή.

Πλέον χρειάζεται να βρούμε έδρα ώστε να στεγαστούν τα γραφεία μας. Ζούμε ένα δράμα και τα πράγματα δε φαίνονται να καλυτερεύουν. Προσπαθούμε με όλες μας τις δυνάμεις να βρούμε τις λύσεις. Παλεύουμε για να υπάρχουμε
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x