Betmasters

Πάλι στα μεγάλα ο Mikros Guru

Οι μεγάλες αποδόσεις είναι το φετίχ του και ο Guru πάει ψηλά και στο CHL.

Ο Mikros Guru, ένας από τους παλιότερους tipsters του ελληνικού διαδικτύου, έχει και σήμερα δώσει τις προτάσεις του, για το Champions League. Πάντα με πολύ μελέτη και γνώμονα το κίνητρο κυρίως, αλλά και τις value αποδόσεις. Άλλωστε, το στοίχημα είναι κατά βάση μαθηματικά.

Αγαπημένο σημείο του για σήμερα είναι ο άσος στο Σαχτάρ - Μάντσεστερ Σίτι (3,24). Οι φιλοξενούμενοι κατεβαίνουν με πολλές αλλαγές, ενώ οι γηπεδούχοι έχουν και το κίνητρο, αλλά και την ομάδα να κάνουν τον άσο.

Συνεχίζει με combo τον άσο και το over 2,5 στο Τότεναμ - ΑΠΟΕΛ (1,93), καθώς οι Άγγλοι θέλουν ένα καλό ματς για να ξεκολλήσουν λίγο από τις μέτριες εμφανίσεις. Η διαφορά μεταξύ των δύο ομάδων είναι τεράστια.

Στη Γερμανία, η Λειψία "καίγεται" και η Μπεσίκτας είναι εντελώς αδιάφορη. Αναμένεται rotation από τον προπονητή των Τούρκων, οπότε βλέπει να κερδίζει η Λειψία και μάλιστα κρατώντας το μηδέν στην άμυνα (2,19).

Στο Φέγενορντ - Νάπολι, προτείνει το combo 2 & GG (3,04). Από τη μία υπολογίζει στο κίνητρο και από την άλλη, βλέπει πως θα σκοράρει η Φέγενορντ στην έδρα της. Κάτι σε 1-2 ή 1-3 φαίνεται καλό.

Ρίσκο στο Άνφιλντ με το combo 1 & GG (2,51). Η Λίβερπουλ θέλει τη νίκη για να τερματίσει πρώτη, ενώ η Σπαρτάκ μπορεί να σκοράρει γιατί μόνο έτσι θα έχει ελπίδες για πρόκριση.

Και το κερασάκι στην τούρτα είναι η ισοπαλία στο Μάριμπορ - Σεβίλλη. Οι γηπεδούχοι δεν έχουν κίνητρο, αλλά ομάδες αυτού του επιπέδου θέλουν να παίρνουν βαθμούς και χρήματα στην έδρα τους. Η Σεβίλλη περνάει ως δεύτερη με ένα πόντο και δεν πρόκειται να ρισκάρει. "Εξωφρενικό" το 6,56 για το Χ!

Δες τα προγνωστικά του Guru, αλλά και τα στατιστικά του στον πίνακα του betmasters

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x