Γενικά

Παλικαρίσιο χάλκινο στο πόλο

Το χάλκινο μετάλλιο στους ευρωπαϊκούς αγώνες του Μπακού κατέκτησε η Εθνική ομάδα πόλο εφήβων που επιβλήθηκε 11-10 της Κροατίας στον συγκλονιστικό σε εξέλιξη, μικρό τελικό της διοργάνωσης.

Παλικάρια μέχρι τέλους! Η εθνική ομάδα πόλο εφήβων επιβλήθηκε, μετά από μια φοβερή μάχη, της Κροατίας με 11-10 και κατέκτησε την τρίτη θέση στους Ευρωπαϊκούς αγώνες του Μπακού.

Η ομάδα του Κραβαρίτη έκανε δύο φορές τη… ζωή της δύσκολη, αφού οι Κροάτες κατάφεραν να μειώσουν την διαφορά που είχε ανακτήσει το ελληνικό σύνολο.

Η Εθνική προηγήθηκε 6-3 δυόμισι λεπτά πριν το φινάλε της δεύτερης περιόδου, όμως οι Κροάτες μείωσαν μέχρι το 5:15 του τρίτου οκταλέπτου σε 6-7. Οι διεθνείς μας αντέδρασαν ξανά, όμως δεν κατάφεραν να σταματήσουν τους Κροάτες αυτή τη φορά, που ισοφάρισαν σε 9-9 λίγο πριν το τέλος της περιόδου.

Γιαννόπουλος και Παπασηφάκης έδωσαν ξανά προβάδισμα δύο τερμάτων στο ελληνικό σύνολο, που… καρδιοχτύπησε μέχρι το φινάλε, αφού οι Κροάτες μείωσαν σε 11-10 36’’ πριν το τέλος, όμως δεν κατάφεραν να… κατεβάσουν τους Έλληνες απ’ το βάθρο.

Τα οκτάλεπτα: 3-5, 1-1, 5-3, 1-2
Κροατία: Ντάσιτς 1, Σάφτιτς 1, Πέκοβιτς 1, Μπούτιτς 2, Κρέκοβιτς 3, Μέρσεπ 1, Πάπαριτς 1
Ελλάδα: Παπαναστασίου 3, Αλεξίου 1, Γαρδίκας 1, Παπασηφάκης 2, Σκουμπάκης 1, Γιαννόπουλος 2, Δελαγραμμάτικας 1.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x