Stoiximan Super League

«Πάμε να πολεμήσουμε στο Καραϊσκάκη»

Τα πρωτεία του Ολυμπιακού στο ελληνικό ποδόσφαιρο περιμένει ο Ιβάν Σαββίδης να αμφισβητήσουν οι παίκτες του ΠΑΟΚ στο αυριανό ντέρμπι του «Καραϊσκάκη».

Μετά το τέλος του αγώνα του ΠΑΟΚ με την Μακάμπι στη Χάιφα για την 4η αγωνιστική του Europa League ο Ιβάν Σαββίδης πολιορκήθηκε από τους εκπροσώπους του Τύπου να κάνει μερικές δηλώσεις εν όψει και του αυριανού ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκη», όμως εκείνος τους είπε πως θα τους μιλήσει μετά το τέλος της αναμέτρησης.

«Σε περίπτωση νίκης», ήταν η ερώτηση που ακούστηκε και ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ απάντησε: «Όπως και αν έχει…».

Το μόνο που αρκέστηκε να πει ο ομογενής επιχειρηματίας κατά την επιβίβασή του στο αεροπλάνο από το Τελ Αβίβ με προορισμό την Αθήνα, ήταν πως «στο Καραϊσκάκη πάμε για να πολεμήσουμε»!

Με αυτό ο ισχυρός άνδρας του «Δικεφάλου του Βορρά» έδειξε πώς αντιμετωπίζει ο ίδιος τον αγώνα με τους Πειραιώτες.

Ο Σαββίδης έχει θέσει ως στόχο της ομάδας την κατάκτηση του πρωταθλήματος και θέλει οι παίκτες του να αποδείξουν πως μπορούν να κοντράρουν την ομάδα του Μίτσελ, αμφισβητώντας παράλληλα τα πρωτεία τους στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Μην ξεχνάμε, άλλωστε, πως στην πρώτη του δημόσια τοποθέτηση ως μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ είχε πει πως «δεν έχω έρθει για να είμαι δεύτερος», κάτι που θέλει να φανεί αύριο στο φαληρικό γήπεδο, όπου θα δώσει για δεύτερη φορά το παρών μετά το περσινό 0-0.

Από εκεί και πέρα, ο Σαββίδης είχε τετ-α-τετ με ορισμένους παίκτες, όπως ο Σαλπιγγίδης, ο Στοχ, ο Κατσουράνης, ο Τζαβέλλας και ο Αθανασιάδης, με τους οποίους συζήτησε για αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά θέματα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x