Μουσική

«Πάμε να το γλεντήσουμε»

Την προσεχή Πέμπτη οι Active Member και οι φίλοι τους ετοιμάζονται να το γλεντήσουν στην Τεχνόπολις, στο Γκάζι. Και ο B.D. Foxmoor μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 έδωσε το σύνθημα...

Η Τεχνόπολις, στο Γκάζι... ανοίγει τις πόρτες τις για να υποδεχθεί την Τετάρτη (04/09) τους Active Member και τους φίλους τους. Ο B.D. Foxmoor μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 τόνισε πως θα γίνει μια εκδήλωση ούτως ώστε όλοι όσοι θα συμμετάσχουν να το γλεντήσουν.

Άλλωστε, ξεκαθάρισε πως παρά τις δυσκολίες που παιρνάμε αυτή την περίοδο, δεν πρέπει να σταματήσουμε να διασκεδάζουμε.

Η... γιορτή θα ξεκινήσει στις 21:00 και θα τραβήξει μέχρι λίγο μετά τις 00:00 και θα υπάρξουν πολλά τραγούδια παλιά και νέα.

Αναλυτικά, όσα είπε στους Μπάμπη Χριστόγλου και Μιχάλη Λεάνη:

«Έχω βγάλει 15 δίσκους σαν Active Member». Τρέχουμε σαν τρελοί και έχουμε αγωνία για να δούμε πως θα πάει… Είναι όμορφο, ένα γλέντι που στήνεται από ψυχής. Τα… παντρέματα που γίνονται, πάει να γίνει κάτι πολύ καλό. Επειδή γουστάρει ο ένας τον άλλο, έχει γίνει μια ωραία φάση». Στο τεχνόπολις, Γκάζι, είναι ένας ωραίος χώρος. Πρέπει να συνεχίσουν να γίνονται τέτοιες εκδηλώσεις. Για να συνεχίσουμε να κάνουμε πράγματα, θα πρέπει οι ειδικοί να καταλάβουν την εποχή μας. Αυστηρά 21:00, καθώς λίγο μετά τις 00:00, πέφτει ο ήχος, γιατί υπάρχουν κάτι… παρθένες γριές που κάνουν παράπονα. Είναι οι λεγόμενες αντι-γκαζικές.

Υπάρχει αγωνία για το αν θα βγάλουμε ακόμα και τα λεφτά της παραγωγής. Μετράει το γεγονός πως έχουμε την διάθεση για να έρθει ο κόσμος και να περάσει καλά. Πρέπει να συνεχίσουμε να γλεντάμε. Μου έρχεται πολλές φορές να ρωτήσω τον κόσμο, πόσο καιρό έχεις να γλεντήσεις; Τα εισιτήρια είναι 12 ευρώ η προπώληση και 15 στην είσοδο, την ημέρα της εκδήλωσης. Κάθε καλεσμένος θα λέει τρία τραγούδια. Έχουμε γράψει και ένα καινούργιο για τον καθένα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x