Stoiximan Super League

Παναγόπουλος: «Θέλω να παραμείνω στον Πανιώνιο»

Θετικός στο να παραμείνει στον Πανιώνιο και τη νέα σεζόν, εμφανίστηκε μέσω δηλώσεών του ο τεχνικός των «κυανέρυθρων», Κώστας Παναγόπουλος.

Να παραμείνει στην τεχνική ηγεσία του Πανιώνιου θέλει ο Κώστας Παναγόπουλος, όπως υπογράμμισε σε δηλώσεις του.

Ωστόσο, αυτό θα εξαρτηθεί το επόμενο χρονικό διάστημα όταν και θα έχει συζητήσεις με τους ανθρώπους της διοίκησης.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της Nova ο Κώστας Παναγόπουλος:

Για το τι γεύση του αφήνει η φετινή χρονιά:

«Ήταν μια δύσκολη χρονιά για όλους όσοι βρισκόμαστε στο σύλλογο. Μια δεύτερη συνεχόμενη χρονιά δύσκολη. Αυτό που μένει είναι ότι κρατήσαμε τον Πανιώνιο στην κατηγορία, ένα ιστορικό σωματείο που μόνο εδώ του αρμόζει να βρίσκεται. Κρατάμε τις όμορφες στιγμές. Υπήρξαν όμορφες στιγμές, τις δυσάρεστες τις έχουμε κάνει ήδη στην άκρη. Θέλω να τονίσω, ότι στον Πανιώνιο, όταν το ζεις από κοντά είναι όπως η ζωή. Έχει πολλές λύπες και λίγες χαρές, αλλά αυτές οι χαρές είναι τόσο σημαντικές που σε κάνουν πιο δυνατό».

Για το αν σκέφτηκαν ότι μπορούν κάτι παραπάνω με την πορεία στον πρώτο γύρο:

«Σίγουρα παιχνίδι με παιχνίδι, γινόμασταν πιο δυνατοί, να βγαίνουν πράγματα στο γήπεδο. Ήρθαν κάποια άσχημα αποτελέσματα, είχαμε κάποιες απώλειες ποδοσφαιριστών, κάπου χάλασε η συνοχή της ομάδας και ουσιαστικά στις αρχές του Β' γύρου αναγκαστήκαμε να δουλέψουμε μια νέα ομάδα. Πράγμα πολύ δύσκολο για τα ελληνικά δεδομένα. Κλονίστηκε κάπου όλη αυτή η συνοχή. Προσωπικά, σε καμία περίπτωση δεν φοβήθηκα γιατί πίστευα και πιστεύω σε αυτά τα παιδιά».

Για την πρόκληση στην καριέρα του:

«Το έζησα και το ζω ακόμα πολύ έντονα. Είναι υπέροχο συναίσθημα να ξεκινάς από το σπίτι σου και να έρχεσαι να φοράς τη φόρμα του Πανιωνίου και να δουλεύεις όλη την εβδομάδα. Είναι ακόμα πιο συγκλονιστικό και μοναδικό να κάθεσαι την Κυριακή στον πάγκο. Νομίζω, ότι ειδικά στην πρώτη εβδομάδα, το παιχνίδι με τον Πανθρακικό, δεν έκλεισα μάτι και είναι αλήθεια. Η πιο δύσκολη και ταυτόχρονα πιο ευτυχισμένη στιγμή. Από εδώ και πέρα κάθε μέρα που περνάει την πιάνω και τη "ρουφάω" ολόκληρη. Σκοπός μου είναι να γίνω ακόμα καλύτερος, να βελτιωθώ, αλλά σαν εμπειρία είναι μοναδικό».

Για το αν θα παραμείνει και τη νέα σεζόν:

«Δεν ξέρω αν θα παραμείνω, θέλω να παραμείνω. Σκοπός μου είναι να δημιουργήσω κάτι στον Πανιώνιο. Τα πάντα θα κριθούν στις συζητήσεις που θα κάνω με τους ανθρώπους της διοίκησης».

Για το "μυστικό" της επιτυχίας:

«Το μυστικό είναι η πολλή δουλειά που κάναμε. Ο Δημήτρης στις αρχές τις περιόδου, όπως έχω ξαναπεί, έβαλε γερά θεμέλια, έβαλε βάσεις. Και αυτό που κράτησε ενωμένο όλο το τιμ του Πανιωνίου, γιατί δεν είναι μόνο οι προπονητές και οι ποδοσφαιριστές, υπάρχουν γιατροί, φροντιστές, άνθρωποι στα γραφεία που μοχθούν καθημερινά, ήταν η αγάπη για το σύλλογο. Όταν βάζεις κάτι παραπάνω από οτιδήποτε άλλο νομίζω σε κάνει πολύ δυνατό και σε κρατάει ενωμένο και στις δύσκολες στιγμές».

Για το πως προετοίμασε την ομάδα του:

«Δεν έχουμε άγχος. Είμαστε απελευθερωμένοι, το δείξαμε και με την Ξάνθη. Σίγουρα κίνητρο υπάρχει για τους παίκτες του Πανιωνίου, κίνητρο για τα νεαρά παιδιά είναι η καταξίωση στο σύλλογο, για κάποια άλλα παιδιά να φτάσουν την ομάδα όσο πιο ψηλά μπορούν. Όσα παιδιά χρησιμοποιηθούν, θα ευχαριστηθούν το παιχνίδι. Είναι όμορφο να παίζεις σε μια γιορτινή ατμόσφαιρα».

Για το αν μπορούν να χαλάσουν τη γιορτή του Ολυμπιακού:

«Δεν είναι θέμα αν μπορούμε να χαλάσουμε τη γιορτή. Εμείς θα κατέβουμε να απολαύσουμε το παιχνίδι. Εάν το παιχνίδι έρθει στα μέτρα μας, σαφώς και ο Ολυμπιακός αγωνιστικά είναι ανώτερη ομάδα από εμάς, ποιοτικό ρόστερ, παίζει στο γήπεδό του, αλλά γιατί όχι αν παρουσιάσουμε κάτι καλό να μη φύγουμε νικητές».

Για το πρωτάθλημα που κατέκτησε ο Ολυμπιακός:

«Δίκαια κατέκτησε το πρωτάθλημα, παρουσίασε κατά διαστήματα πολύ καλό ποδόσφαιρο. Διαφέρει η ομάδα του Ολυμπιακού και είναι πολύ μπροστά από τις υπόλοιπες ελληνικές ομάδες με διαφορά. Ποιοτικό ρόστερ, οικονομικά αποπνέει υγεία. Υπάρχουν όλα τα εχέγγυα για να απολαμβάνουν και να διασκεδάζουν το ποδόσφαιρο οι παίκτες του. Δίκαια κατακτάει το πρωτάθλημα και νομίζω πως είναι μια ευκαιρία να "χτίσουν" κάτι καλό με σκοπό αυτή τη συνέχεια να την ολοκληρώσουν και στην Ευρώπη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x