Stoiximan Super League

Παναθηναϊκός-ΑΕΚ για Γκάντι

Τον 22χρονο επιθετικό, Κρις Γκάντι, ο οποίος έχει περάσει από τη Μαρσέιγ, κοιτάζουν ΑΕΚ και Παναθηναϊκός, σύμφωνα με γαλλικό δημοσίευμα. Δείτε βίντεο με φάσεις που πρωταγωνιστεί ο Γάλλος.

Στα υπ’ όψιν του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ βρίσκεται ο Γάλλος επιθετικός Κρις Γκάντι, όπως αναφέρεται στη γαλλική ιστοσελίδα www.footmercato.net. Πρόκειται για παίκτη που έχει περάσει από τις Ακαδημίες της Μαρσέιγ, ενώ έκανε και τρεις εμφανίσεις με τη φανέλα των Μασσαλών στα δύο χρόνια που ήταν μέλος της πρώτης τους ομάδας. Ωστόσο, δεν σημείωσε κάποιο γκολ σε επίσημο ματς.

Από το περασμένο καλοκαίρι αγωνίζεται στο βουλγάρικο πρωτάθλημα με τη φανέλα της Λοκομοτίβ Πλόβντιβ και σε 21 συμμετοχές έχει πετύχει τέσσερα γκολ, ενώ στο Κύπελλο τρία τέρματα σε πέντε εμφανίσεις. Όπως αναφέρεται στο συγκεκριμένο δημοσίευμα για τον Γκάντι ενδιαφέρονται επίσης η ΤΣΣΚΑ Σόφιας, η Λέφσκι Σόφιας και η Λουντογκόρετς, οι οποίες αγωνίζονται στο ίδιο πρωτάθλημα.

Ο 22χρονος ποδοσφαιριστής έχει συμμετοχές με τα μικρά κλιμάκια της Εθνικής Γαλλίας και συγκεκριμένα με την Κ-17, που αγωνίστηκε τέσσερις φορές και την Κ-18 όπου έβαλε δύο γκολ σε δώδεκα εμφανίσεις.





Επιμέλεια: Αποστόλης Λιβάνιος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x