Europa League

«Παναθηναϊκός είμαστε…»

Δεν έχει σημασία το 4-1 του πρώτου αγώνα. Ο Παναθηναϊκός θα κυνηγήσει ξανά τη νίκη επί της Μίντιλαντ, όπως είπε ο Γιάννης Αναστασίου. «Θα μας λείψει, αλλά έτσι είναι η ζωή» πρόσθεσε για τον Μπεργκ.

Κακά τα ψέματα ο Παναθηναϊκός είναι με το ενάμιση πόδι στους ομίλους του Europa League μετά το 4-1 στη Λεωφόρο.

Ωστόσο ο Γιάννης Αναστασίου -κατά την αναχώρηση της ομάδας για τη Δανία, όπου και βρίσκεται πλέον- ζήτησε απόλυτη συγκέντρωση ενόψει της ρεβάνς με τη Μίντιλαντ, ώστε το τριφύλλι να πάρει νέο θετικό αποτέλεσμα (και να μαζέψει κι άλλους βαθμούς για την Ελλάδα).

Ερωτηθείς για την απουσία του Μάρκους Μπεργκ, ο τεχνικός των πράσινων υπογράμμισε πως ναι μεν η απουσία του είναι σημαντική, ωστόσο θα πρέπει άπαντες να το… ξεπεράσουν και να κοιτάξουν μπροστά για το διάστημα που θα μείνει εκτός ο Σουηδός.

«Πηγαίνουμε με καλή ψυχολογία και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για πάρουμε την πρόκριση. Είμαστε Παναθηναϊκός και πρέπει να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα γιατί κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό για την Ελλάδα και για το ελληνικό ποδόσφαιρο για να πάρουμε όσο περισσότερους βαθμούς γίνεται. Ξέρετε ότι για μένα πάντα είναι η ομάδα, ο Μάρκους είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης, θα μας λείψει αλλά έτσι είναι η ζωή. Το εύκολο είναι να καθόμαστε να κλαίμε, αλλά τα παιδιά ξέρουν τη σημασία της απουσίας του και κάποιοι άλλοι θα πάρουν περισσότερες ευκαιρίες.

Ωστόσο, και πέρυσι σε όσα παιχνίδια απουσίασε ο Μάρκους μπορέσαμε και τα καταφέραμε καλά οπότε δεν ανησυχώ. Η Μίντιλαντ παίζει ανοιχτά και επιθετικά και δεδομένου και του σκορ αλλά το σημαντικό είναι το τι θα κάνουμε εμείς και να είμαστε συγκεντρωμένοι. Η ομάδα ωριμάζει και ξέρει να διαχειρίζεται τα παιχνίδια και να παίρνει τα αποτελέσματα που θέλει. Στο παιχνίδι με τη Σταντάρ ήμασταν άτυχοι αλλά γενικά η εικόνα της ομάδας είναι αρκετά καλή και θα είναι ακόμα καλύτερη και στη συνέχεια».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x