Betmasters

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: «Αιώνιο» ντέρμπι ψυχολογίας

Με την πρωτιά της κανονικής περιόδου να δείχνει λίγο-πολύ ξεκαθαρισμένη, Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός κοντράρονται σε ένα ξεκάθαρο ματς ψυχολογίας.

Πέφτει η αυλαία της πρώτης αγωνιστικής του δεύτερου γύρου στην Stoiximan Basket League με την «αιώνια» μάχη του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό στο κατάμεστο ΟΑΚΑ.

Έκανε τα εύκολα-δύσκολα ο Παναθηναϊκός στον εντός έδρας αγώνα με τη Ζαλγκίρις. Έχτισε μια διαφορά 20 πόντων, βρέθηκε ξαφνικά να χάνει και τελικά επιβλήθηκε χάρη σε δίποντο του σπουδαίου Νικ Καλάθη στο τελευταίο δευτερόλεπτο με 94-93 στην παράταση. Στο 13-7 το ρεκόρ του στην Ευρωλίγκα. Στο 13-0 αυτό του πρωταθλήματος. Δεν χάνεται με τίποτα η πρωτιά της κανονικής περιόδου. Είχε προηγηθεί το εντυπωσιακό 120-118 επί του Λαυρίου στη δεύτερη παράταση. Παρουσιάζει σημάδια κόπωσης. Τρεις παρατάσεις έχει παίξει σε μία εβδομάδα. Όσο απουσιάζει ο Λοτζέσκι θα παίζει ο Γκάμπριελ στη θέση του. Στην έδρα του φέτος σκοράρει 85 πόντους κατά μέσο όρο. Μόνο μία ήττα έχει σε όλες τις διοργανώσεις στο ΟΑΚΑ, αυτή από την ΤΣΣΚΑ με 75-70. Κόντρα στον Ολυμπιακό μετράει τέσσερις διαδοχικές νίκες ανεξαρτήτως έδρας. Πιο πρόσφατο το 70-62 στο ΣΕΦ για την Ευρωλίγκα φέτος.

Διαβάστε όλο το άρθρο και τα προγνωστικά στο betmasters.gr.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x