Stoiximan Super League

Πάνε για άλλα

Η περίπτωση του Πατρίσιο Ροντρίγκες εξετάζεται από τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, αλλά οι πιθανότητες να αποκτηθεί ο 24χρονος Αργεντινός είναι λίγες.

Ο εξτρέμ που σκοπεύουν να αποκτήσουν στον ΠΑΟΚ για να ανέβουν ποιοτικά δεν θα είναι σύμφωνα με τα τωρινά δεδομένα ο Πατρίσιο (γνωστός και ως Πατίτο) Ροντρίγκες.

Ο 24χρονος ποδοσφαιριστής της Σάντος έχει προταθεί και η περίπτωση του εξετάζεται, αλλά δεν «ψήνει» τους ανθρώπους της ομάδας. Πρόκειται για παίκτη με ταλέντο και αυτό αναγνωρίζεται στον «Δικέφαλο του Βορρά», αλλά η καθοδική του πορεία και τα αγωνιστικά του χαρακτηριστικά βάζουν «στοπ» στο να προχωρήσει το θέμα.

Είναι ζογκλέρ, έχει την ντρίμπλα στο… ρεπερτόριο του, αλλά όχι και την αγωνιστική πειθαρχεία, δεν είναι προσηλωμένος στην τακτική. Με αυτά τα στοιχεία, είναι δύσκολο να… κολλήσει με τον Άγγελο Αναστασιάδη.

Σε όλα αυτά πρέπει να συνυπολογιστεί ότι δεν είναι και φθηνός. Στη Βραζιλία ακούγεται ότι είναι πολύ πιθανό να μείνει ελεύθερος, ενώ αυτή τη στιγμή αμείβεται με περίπου 70.000 ευρώ μηνιαίως. Το 50% των δικαιωμάτων του ανήκουν σε εταιρεία μάνατζερ.

Οπότε στον ΠΑΟΚ κοιτάζουν όλο και πιο πολύ περιπτώσεις από τη λίστα που έχουν για τον εξτρέμ, στις οποίες είχαν στραφεί πριν την προταθεί ο Ροντρίγκες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x