Στίβος

Πάνε Οστράβα Καραλής, Τεντόγλου

Στο σπουδαίο μίτινγκ κλειστού στίβου της Οστράβας στις 25 του μήνα θα αγωνιστούν οι Εμμανουήλ Καραλής και Μίλτος Τεντόγλου.

Στη συγκεκριμένη διοργάνωση θα αγωνιστούν μερικοί εκ των κορυφαίων αθλητών του κόσμου και θα υπάρξει καινοτομία στο επί κοντώ.

Ο άλτης του μήκους έκανε 7.89 τη φετινή σεζόν και θα προσπαθήσει να κάνει ένα άλμα στα 8 μέτρα κόντρα στον Ράντεκ Γιούσκα.

Στο επί κοντώ, εκτός από το ατομικό αγώνισμα, θα υπάρχει και το μεικτό, όπου οι άνδρες θα γίνουν ζευγάρια με γυναίκες και θα αθροιστεί το σύνολο. Ήδη, έχουν δηλωθεί πέντε ζευγάρια. Ο Γιαν Κούντλιτσκα με τη Γίρινα Πτατσνίκοβα, ο Μίχαλ Μπάλνερ με τη Ρομάνα Μαλάκοβα, ο Μένο Βλουμ με τη Φανί Σμετς και ο πρωταθλητής Ευρώπης του 2016, Ρόμπερτ Σομπέρα, με την Τζουστίνα Σμιέτανκ.

Ο πρώην κάτοχος του παγκόσμιου ρεκόρ Εφήβων στο αγώνισμα θα γίνει ζευγάρι με την κάτοχο του ρεκόρ νεανίδων Τσεχίας, Αμέλια Σβαμπίκοβα.

Στα 3.000 μέτρα γυναικών θα αγωνιστεί η Έλεν Ομπίρι.

Σπουδαίος αγώνας αναμένεται να γίνει και στη σφαιροβολία των ανδρών, όπου θα αγωνιστούν ο παγκόσμιος πρωταθλητής Ράιαν Γουάιτινγκ, ο «χάλκινος» παγκόσμιος πρωταθλητής, Στίπε Ζούνιτς, ο Τόμας Στάνεκ, ο Κόνραντ Μπουκοβιέτσκι και ο Φρανκ Ελεμπά.

Μάχη θα γίνει στα 300 μέτρα με τους Πάβελ Μάσλακ και Λούγκολιν Σάντος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x