Δραστηριότητες

Πανευρωπαϊκή επιχείρηση διακοπών easyJet με Hotelopia

Η easyJet holidays διακοπές ανακοίνωσε ότι θα αναδειχθεί ως ένας από τους σημαντικούς πανευρωπαϊκούς «tour operators» μέσω της συνεργασίας με το online ταξιδιωτικό πρακτορείο, Hotelopia.

Έξι νέες ιστοσελίδες σχεδιάζονται να γίνουν σε: Ελβετία, Γερμανία, Ιταλία, Ισπανία, Γαλλία και Ολλανδία, καθώς η easyJet holidays λανσάρεται εκ νέου σε όλες τις κύριες ευρωπαϊκές χώρες, όπου η αεροπορική εταιρεία έχει δυναμική παρουσία. Η easyJet holidays θα γνωστοποιηθεί σε πάνω από 100 εκ. ανθρώπους σε όλη την Ευρώπη και θα είναι πλήρως προστατευμένοι σύμφωνα με τα τοπικά πρότυπα & κανονισμούς της βιομηχανίας της κάθε αγοράς όπως το ATOL στο Ηνωμένο Βασίλειο ή ATOUT στη Γαλλία.

Η Mandy Round, Γενική Διευθύντρια της easyJet holidays, δήλωσε: «Με πολύ χαρά πηγαίνουμε την easyJet holidays στην επόμενη φάση της ανάπτυξής της. Με ένα μεγάλο μέρος της ανάπτυξης της εταιρίας να πραγματοποιείται στο Ηνωμένο Βασίλειο, η επέκταση στην Ευρώπη είναι ένα συναρπαστικό επόμενο βήμα που θα μας επιτρέψει να προσφέρουμε την εξαιρετική ποιότητα και “value for money” που μας έχουν συνηθίσει οι πελάτες να τους προσφέρουμε...

Διαβάστε περισσότερα στο www.driveandtravel.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x