TV

«Πανηγύρι» στο Twitter για τη νίκη του Ντάνου

«Γιόρτασε» το Twitter για τον παίκτη που μέσα από τη - μοναχική του πορεία- στο παιχνίδι, κατάφερε να κερδίσει με το μέρος του την πλειοψηφία των τηλεθεατών

Δεν ήταν μόνο το κοινό στο κατάμεστο Άλσος Βεΐκου που φώναζε ρυθμικά το όνομά του Ντάνου όταν σήκωσε το κύπελλο του «Survivor», στον χθεσινό τελικό. «Πανηγύριζε» και το Twitter για τον παίκτη που μέσα από τη - μοναχική του πορεία- στο παιχνίδι, κατάφερε να κερδίσει με το μέρος του, την πλειοψηφία των τηλεθεατών.



Ο κόσμος φαίνεται ότι ταυτίστηκε με τον Σκιαθίτη που «εξοστρακίστηκε» από την ομάδα των «Μαχητών» στους «Διάσημους» από τις πρώτες ημέρες του παιχνιδιού. Επιπλέον, οι τηλεθεατές αδυνατούσαν να καταλάβουν γιατί οι «Διάσημοι» καταψήφιζαν τον παίκτη που έφερνε νίκες και έπαθλα στην ομάδα, βοηθούσε στη διαβίωση στην παραλία και ενίοτε τους τάϊζε με τα ψάρια.

Όσο πλήθαιναν τα πλάνα του Γιώργου Αγγελόπουλου στην άκρη κάποιας παραλίας, μακριά από τους υπόλοιπους συμπαίκτες του, τόσο ανέβαινε η απήχηση του στο κοινό. Το ίδιο συνέβη και με την Ειρήνη Παπαδοπούλου, η οποία αποχώρησε οικειοθελώς από το «Survivor» και δεν πρόλαβε να «εξαργυρώσει» τις μετοχές της. Η απήχηση του Ντάνου θα λέγαμε ότι εκτοξεύτηκε μετά την εμφάνισή του στα ελληνοτουρκικά ντέρμπι.

Όπως φαίνεται και από τα μηνύματα που κατέκλυσαν το Twitter, οι τηλεθεατές αντιλήφθηκαν ως «δικαίωση» τη νίκη του Ντάνου και τον αποκλεισμό των παικτών που φέρονται να ανήκαν σε κλίκες και να ακολουθούσαν τακτικές. Εκείνος πάντα ψήφιζε με αγωνιστικά κριτήρια και «απαντούσε» στις συνεχείς υποψηφιότητες του για αποχώρηση με ένα αινιγματικό χαμόγελο. Τα δάκρυα του στο τελευταίο συμβούλιο του νησιού όταν εξομολογήθηκε ότι πολλές φορές μέσα στο παιχνίδι αισθάνθηκε «ανεπιθύμητος», ήταν το κερασάκι στην τούρτα και η νίκη του θεωρήθηκε από πολλούς δεδομένη.

Δείτε κάποια από τα μηνύματα για τη νίκη του Ντάνου










Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x