Stoiximan Super League

Πανηγυρικό ξεκίνημα

Κάτω από τις ιδανικότερες συνθήκες ξεκίνησε τη Δευτέρα η προετοιμασία του Ατρομήτου για τη νέα αγωνιστική περίοδο μέσα σε πανηγυρικό κλίμα από τους οπαδούς που έδωσαν το «παρών».

Εντυπωσιακή υποδοχή μόλις οι παίκτες εμφανίστηκαν στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου Περιστερίου επεφύλαξαν οι Fentagin, οι οποίοι δεν σταμάτησαν να τραγουδούν ακόμη και όταν γινόταν ο αγιασμός.

Στο άκουσμα του ονόματος κάθε ποδοσφαιριστή, του τεχνικού επιτελείου, του προπονητή Γιώργου Παράσχου και του προέδρου Γιώργου Σπανού, υπήρχαν χειροκροτήματα από τους παρευρισκόμενους φιλάθλους, ενώ αποθεώθηκαν όλοι οι παίκτες και, κυρίως, οι νέοι, όπως και αυτοί από τις υποδομές που «ανέβηκαν» στην πρώτη ομάδα.

Τις ευχές του στους φιλάθλους έστειλε ο πρόεδρος της ΠΑΕ. «Θέλουμε και φέτος να δημιουργήσουμε μια ομάδα που θα σας κάνει πάλι υπερήφανους και θα "ματώνει" μέσα στο γήπεδο. Έχουν δημιουργηθεί όλες οι προϋποθέσεις, ώστε ο Ατρόμητος να κοιτάζει στα μάτια όλους τους αντιπάλους και να συγκαταλέγεται στις κορυφαίες ομάδες της χώρας. Σας θέλουμε δίπλα μας και σας υποσχόμαστε ότι θα σας δώσουμε χαρές».

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x