Αγγλία

Πάνω από όλα και όλους ο Ρότζερς

Μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση έστειλε ο Μπρένταν Ρότζερς ενόψει του καλοκαιριού και των κινήσεων που ετοιμάζουν οι «κόκκινοι».

Τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο για τις μεταγραφές της Λίβερπουλ έχει ο Μπρένταν Ρότζερς, όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο τεχνικός της ομάδας. Με αυτόν τον τρόπο, ο Βορειοϊρλανδός προπονητής έστειλε μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση, ενόψει του καλοκαιριού και των κινήσεων που ετοιμάζουν οι «κόκκινοι».

Ήδη στο Νησί υπάρχουν δημοσιεύματα σε καθημερινή βάση για τους μεταγραφικούς στόχους της Λίβερπουλ, ενώ η διοίκηση της ομάδας δεν έχει εγκαταλείψει την σκέψη του περασμένου καλοκαιριού για το σχηματισμό ενός επιτελείου που θα χειρίζεται τα μεταγραφικά θέματα.

Εκτός του Ρότζερς, σε αυτό θα μετείχαν οι Ντέιβ Φάλοουζ, υπεύθυνος σχεδιασμού και ανάπτυξης του συλλόγου και ο Μπάρι Χάντερ, επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ.

«Δεν υπάρχει κανένας απολύτως τρόπος να έρθει στο σύλλογο κάποιος παίκτης που δεν θα τον έχω εγκρίνει εγώ», δήλωσε ο Ρότζερς στη «Liverpool Echo» για να καταστήσει σαφές πως αυτός έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο. Μάλιστα, ο τεχνικός της ομάδας θέλησε να προλάβει αντιδράσεις, τονίζοντας πως «δεν είναι θέμα εγωισμού, αλλά απόφαση για το πώς θα λειτουργεί ο σύλλογος».

«Δεν κάνουμε κάτι διαφορετικό σε σχέση με άλλες αγγλικές ομάδες. Στο εξωτερικό λειτουργεί διαφορετικά το θέμα, αφού η διοίκηση φέρνει τους παίκτες και εσύ μετά ως προπονητής πρέπει να δουλέψεις μαζί τους», τόνισε ο Ρότζερς.

Πηγή: England365.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x