Stoiximan Super League

Επεισόδια και ξύλο στη Λεωφόρο!

Εξαγριωμένοι οπαδοί του Παναθηναϊκού με τη διαιτησία του Δελφάκη βρέθηκαν έξω από τα αποδυτήρια του «Απόστολος Νικολαΐδης», όπου ακολούθησαν συμπλοκές με τους άνδρες των ΜΑΤ και χρήση δακρυγόνων.

Μεγάλη ένταση και σοβαρά επεισόδια προκλήθηκαν έξω από τα αποδυτήρια του «Απόστολος Νικολαΐδης» μετά το τέλος της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού απέναντι στον Εργοτέλη.

Εξαγριωμένοι φίλαθλοι των «πράσινων» λίγα λεπτά μετά τη λήξη του ματς βρέθηκαν στη μικτή ζώνη του γηπέδου φωνάζοντας συνθήματα κατά του διαιτητή Δελφάκη και του Ολυμπιακού.

Η κατάσταση ξέφυγε καθώς υπήρξε ένταση με τους άνδρες των δυνάμεων ΜΑΤ (δύο διμοιρίες), που βρίσκονταν στο σημείο, με αποτέλεσμα να ακολουθήσουν μάχες σώμα με σώμα οπαδών και αστυνομίας. Η κατάσταση ηρέμησε έπειτα από εκτεταμένη χρήση δακρυγόνων με την ατμόσφαιρα στην περιοχή να είναι αποπνικτική.

Λίγο αργότερα, όμως, υπήρξε νέα ένταση...

Συγκεκριμένα, ενώ τα επεισόδια έξω από τα αποδυτήρια έδειχναν πως έχουν λάβει τέλος, υπήρξε νέα ένταση περιμετρικά του «Απόστολος Νικολαΐδης». Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, οι συμπλοκές μεταξύ δυνάμεων της Αστυνομίας και των «πράσινων» οπαδών έφτασαν μέχρι και το μετρό των Αμπελοκήπων, όπου χρειάστηκε επέμβαση της ομάδας ΔΕΛΤΑ, ενώ επεισόδια υπήρξαν και στην περιοχή κοντά στον «Τάφο του Ινδού».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x