Stoiximan Super League

ΠΑΟΚ... 14 εκατομμυρίων!

Είναι οριστικό! Ο ΠΑΟΚ της νέας περιόδου θα είναι τελείως αλλαγμένος και το μπάτζετ της ομάδας θα φτάσει τα 14 εκατομμύρια ευρώ!

Η αγωνιστική χρονιά για τον ΠΑΟΚ τελείωσε αλλά μία νέα αρχίζει. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» εξασφάλισε εισιτήριο για τα προκριματικά του Champions League και ο Ιβάν Σαββίδης θέλει να δει την ομάδα του αν όχι στους ομίλους τουλάχιστον να «πέφτει» αξιοπρεπώς στην μάχη για την πρόκριση σε αυτούς. Κι αυτό θα γίνει μόνο αν στελεχώσει το ρόστερ με ποιοτικούς ποδοσφαιριστές που παράλληλα σημαίνει πως εκείνοι θα είναι και λίγο ακριβοί.

Πέρυσι, με άλλα οικονομικά δεδομένα, ο ΠΑΟΚ είχε μπάτζετ κοντά στα 5.800.000 ευρώ στην αρχή της περιόδου ενώ στην χειμερινή μεταγραφική περίοδο ανέβηκε στα 7.000.000. Τώρα όμως ο Σαββίδης και οι συνεργάτες του ήθελαν να έχουν ένα πλάνο.

Ένα σχέδιο με το οποίο θα κινηθούν τόσο στις μεταγραφές όσο και στην πρόσληψη του τεχνικού επιτελείου. Με λίγα λόγια, ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ διπλασιάζει το περσινό μπάτζετ στα 14.000.000 ευρώ, ποσό που αποτελεί το καθαρό κομμάτι των πληρωμών και όχι την φορολογία. Όπως γίνεται αντιληπτό, ο Σαββίδης θέλει έναν δυνατό «Δικέφαλο του Βορρά» που μπορεί να κάνει την διαφορά στο ελληνικό πρωτάθλημα και να δώσει ένα νέο ενδιαφέρον σε αυτό.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x