Stoiximan Super League

ΠΑΟΚ: «Μας κολακεύει η σπουδή στις κινήσεις μας…»

Την αντίδραση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ προκάλεσαν τα σχόλια του Κώστα Καραπαπά σχετικά με δημοσιεύματα που παρουσίαζαν μεταγραφικά αποκτήματα του «δικεφάλου» να έχουν απασχολήσει τον Ολυμπιακό.

Απάντηση στα σχόλια του Κώστα Καραπαπά για τα δημοσιεύματα που παρουσίαζαν παίκτες που κατέληξαν στον ΠΑΟΚ να έχουν απορρίψει νωρίτερα τον Ολυμπιακό θέλησε να δώσει ο «δικέφαλος του Βορρά».

Με ανάρτηση στην επίσημη σελίδα του στο Facebook, ο σύλλογος «φωτογραφίζει» τον υπεύθυνο επικοινωνίας των «ερυθρόλευκων» και δηλώνει κολακευμένος από τη «σπουδή» του, όπως τη χαρακτηρίζει, να σχολιάζει «κουτσομπολιά και επινοήσεις του Τύπου».

Με αφορμή, δε, την αναφορά του σε «ρωσικό χιούμορ», τον χαρακτηρίζει «ειδικό» σε τέτοια θέματα και μιλά για συμβολή του στο να μετατραπεί το πρωτάθλημα «σε ένα μεγάλο χιουμοριστικό σόου».


Αναλυτικά η ανάρτηση

«Σήμερα επιβεβαιώσαμε ακόμη μια φορά το υψηλό επίπεδο επαγγελματισμού των συνεργατών μας από ένα μεγάλο σύλλογο με πολλούς κερδισμένους τίτλους.

Μας κολακεύει ιδιαίτερα η σπουδή που δείχνουν στις κινήσεις μας και δε μπορούμε να μη σημειώσουμε, ότι ο επίσημος εκπρόσωπος αυτού του συλλόγου όχι μόνο σχολιάζει κουτσομπολιά και επινοήσεις του Τύπου, αλλά είναι και ειδικός στα είδη και τη φύση του χιούμορ.

Άλλωστε, γιατί να ξαφνιαζόμαστε, αφού χάρη σε τέτοιου τύπου επαγγελματίες αυτού του συλλόγου ολόκληρο το Πρωτάθλημα Ελλάδος μετατράπηκε σε ένα μεγάλο χιουμοριστικό σόου…»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x