Ελλάδα

Παπαδόπουλος: «Κύπελλο… έτσι κι αλλιώς»

Είτε ως γηπεδούχος, είτε-όπως τώρα-ως φιλοξενούμενος του ΠΑΟΚ στα ημιτελικά, στόχος του Παναθηναϊκού είναι η κατάκτηση του Κυπέλλου όπως δήλωσε ο Μάνος Παπαδόπουλος.

Ο Παναθηναϊκός δεν θέλει να παρεκκλίνει από το στόχο της κατάκτησης του Κυπέλλου, έστω κι αν η κλήρωση για τα ημιτελικά του επιφύλασσε δύσκολη αποστολή φέρνοντάς τον αντιμέτωπο με τον ΠΑΟΚ στο κλειστό της Πυλαίας.

«Είναι ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι, ένα πραγματικό ντέρμπι», δήλωσε ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ, Μάνος Παπαδόπουλος, και πρόσθεσε: «Ο ΠΑΟΚ είναι πολύ καλή ομάδα το έχει δείξει τα τελευταία χρόνια στην έδρα του γίνεται ιδιαίτερα δυνατός. Νομίζω ότι θα είναι ένα ενδιαφέρον παιχνίδι για όλους τους φίλους του μπάσκετ, ένας καλός αγώνας. Όλοι θα προτιμούσαν να παίξουν εντός έδρας. Ο ΠΑΟΚ όμως έτσι κι αλλιώς είναι καλή ομάδα. Θυμόμαστε και πέρυσι και στα πλέι οφ έγιναν καλά παιχνίδια είτε στο ΟΑΚΑ, είτε στην Πυλαία. Νομίζω ότι εμάς ο στόχος μας είναι να πάρουμε το κύπελλο έτσι κι αλλιώς. Πρέπει να παίζεις και με τις καλές ομάδες είτε εκτός είτε εντός. Δεν είμαι από αυτούς που θεωρούν ότι πρέπει να παίζεις στην έδρα σου και εύκολα παιχνίδια. Μέσα από τα δύσκολα παιχνίδια φτιάχνεις ομάδα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x