Ελλάδα

Παπαμακάριος: «Φέτος ακόμη περισσότεροι»

Την πεποίθηση πως το φετινό τουρνουά 3Χ3 στο Ηράκλειο της Κρήτης θα έχει ακόμη μεγαλύτερη ανταπόκριση από το περσινό εξέφρασε ο Μανώλης Παπαμακάριος.

Πλήθος κόσμου αναμένεται να βρεθεί και φέτος στο τουρνουά 3Χ3 στο Ηράκλειο της Κρήτης, που συνδιοργανώνουν ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών και η ΕΟΚ υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

Ο πρόεδρος του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών Μανώλης Παπαμακάριος αποκάλυψε ότι στις 28 και 29 στο Παγκρήτιο Στάδιο ανάμεσα στα μεγάλα αστέρια του ελληνικού μπάσκετ, θα βρίσκονται και διεθνείς καλαθοσφαιριστές.

«Είναι μεγάλη μας χαρά, που για μία ακόμη χρονιά, θα βρεθούμε στο Ηράκλειο της Κρήτης. Τα τουρνουά 3Χ3 έχουν γίνει θεσμός και οι Κρητικοί έχουν αγκαλιάσει το μπάσκετ. Την προηγούμενη χρονιά, ο αριθμός των συμμετοχών, ήταν τετραψήφιος. Ευελπιστώ, ο αριθμός εφέτος να είναι ακόμη μεγαλύτερος και γι’ αυτό λοιπόν, καλώ όλα τα παιδιά, να έρθουν, να παίξουν μαζί μας και να διασκεδάσουμε. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και εφέτος, στο τουρνουά, θα βρίσκονται μεγάλα αστέρια του ελληνικού μπάσκετ, ανάμεσα στα οποία και διεθνείς παίκτες. Καλώ και τον κόσμο να έρθει να παρακολουθήσει το τουρνουά και μαζί να ρίξουμε ‘Τάπα στη βία και στον ρατσισμό’. Να αποδείξουμε και πάλι, ότι το μπάσκετ είναι απλά ένα παιχνίδι», δήλωσε ο γκαρντ του Πανελευσινιακού.

Χορηγός επικοινωνίας της διοργάνωσης είναι ο NovaΣΠΟΡ FM 94,6, η SportDay και το www.sport-fm.gr.

Οι εγγραφές συνεχίζονται και όσοι επιθυμούν να πάρουν μέρος στο τουρνουά, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο www.3on3streetball.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x