Ελλάδα

Παπαθεοδώρου: «Είμαστε πάρα πολύ ικανοποιημένοι»

Στην ποιότητα του Παναθηναϊκού απέδωσε την ήττα της Νέας Κηφισιάς ο Ηλίας Παπαθεοδώρου, ο οποίος όμως δήλωσε ικανοποιημένος από την εμφάνιση των παικτών του.

Ικανοποιημένος από τους παίκτες του, παρά την ήττα της Νέας Κηφισιάς από τον Παναθηναϊκό, εμφανίστηκε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου, ο οποίος τόνισε πως η ομάδα του έκανε μία εξαιρετική προσπάθεια στην άμυνα, αλλά υπέκυψε από την ποιότητα των «πρασίνων».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ηλία Παπαθεοδώρου:

«Κάναμε μια καλή προσπάθεια σε όλα τα επίπεδα. Είχαμε προετοιμαστεί και αγωνιστικά και πνευματικά γι’ αυτό το παιχνίδι. Θέλαμε να φανούμε ανταγωνιστικοί απέναντι σε μία ομάδα που έχει δύσκολο πρόγραμμα λόγω των υποχρεώσεών της στην Ευρωλίγκα και να το εκμεταλλευτούμε.

Το σημαντικό για εμάς ήταν ότι αλλάξαμε την ποιότητα της άμυνάς μας και τα καταφέραμε σε μεγάλο βαθμό. Σταματήσαμε τις τρανζίσιον καταστάσεις που έχει ο Παναθηναϊκός, αλλά η ποιότητα και η αθλητικότητα των παικτών του, ειδικά στα επιθετικά ριμπάουντ που κατέληξαν σε καλάθι δε μας επέτρεψαν να κερδίσουμε. Είμαστε πάρα πολύ ικανοποιημένοι γιατί κάναμε μια εξαιρετική προσπάθεια και αυτή ξεκίνησε από την άμυνά μας
».

Ο Εξέβιερ Σάιλας, από τη μεριά του, ανέφερε: «Έχω τεράστιο σεβασμό στον Παναθηναϊκό. Παίξαμε καλά και είχαμε μια ευκαιρία να κερδίσουμε. Δεν τα καταφέραμε όμως. Η προσπάθειά μας ήταν πολύ καλή και ελπίζω ότι θα είμαστε καλύτεροι από τον πρώτο γύρο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x