Ελλάδα

Παπαθεοδώρου: «Ήταν πιο έτοιμη η ΑΕΚ»

Στη μεγαλύτερη ετοιμότητα της ΑΕΚ απέδωσε τη νίκη της «Ένωσης» επί της ΑΕΝΚ ο Ηλίας Παπαθεοδώρου, μετά το τέλος της αναμέτρησης.

Ο τεχνικός των Κηφισιωτών τόνισε πως η ΑΕΚ έδειξε πάθος και συγκέντρωση από την αρχή μέχρι το τέλος του ματς, ενώ στάθηκε στην απόδοση του Ινγκλις και στο σταθερό σκοράρισμα των φιλοξενούμενων. Χαρακτήρισε τυχερό το τρίποντο του Παπαντωνίου και ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει πρόβλημα χημείας, αφού υπάρχουν έμπειροι παίκτες στην ομάδα.

Αναλυτικά: «Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ. Ήταν δίκαιη η νίκη της. Έδειξε συγκέντρωση και πάθος από το ξεκίνημα. Ήταν πιο έτοιμοι από εμάς. Είχαμε τονίσει ότι ο αντίπαλος δεν είναι απλά μια ιστορική ομάδα, αλλά έχει αρχίσει να αλλάζει επίπεδο αγωνιστικά. Είδαμε ότι ο Ίνγκλις έπαιξε καθοριστικό ρόλο σήμερα. Η παρουσία του Ντράγκαν Σάκοτα κοσμεί τα ελληνικά γήπεδα.

Εμείς δεν είχαμε καλή παρουσία. Η ΑΕΚ σκόραρε με συνέπεια. Μας στοίχισε το τυχερό τρίποντο του Παπαντωνίου. Αλλά, η τύχη πάει με αυτούς που την "κυνηγάνε". Έχουμε έμπειρα παιδιά, αλλά πρέπει να "προσγειωθούμε". Δεν υπάρχει έλλειψη χημείας και αυτό φάνηκε από τα προηγούμενα παιχνίδια μας. Η ομάδα έχει καλό υλικό και, με τις εμφανίσεις της, έχει δημιουργήσει προσδοκίες. Εμείς θα πρέπει να συντηρήσουμε αυτές τις προσδοκίες».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x