Ελλάδα

Παππάς: «Καταπληκτική αντιμετώπιση του Σπανούλη»

Ο περιορισμός του Βασίλη Σπανούλη από την άμυνα του Παναθηναϊκού, έπαιξε μεγάλο ρόλο για να έρθει η νίκη επί του «αιώνιου» αντιπάλου, σύμφωνα με τον Νίκο Παππά.

Στην αμυντική συμπεριφορά και κυρίως στην αντιμετώπιση του Βασίλη Σπανούλη στάθηκε μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό, ο Νίκος Παππάς. Ο Έλληνας γκαρντ του Παναθηναϊκού, τόνισε πως ο αρχηγός των «ερυθρόλευκων» είναι το βαρόμετρο της ομάδας και από την στιγμή που περιορίστηκε σε μεγάλο βαθμό, έγειρε και την πλάστιγγα υπέρ των «πράσινων».

«Δεν υπάρχει θέμα χαλαρότητας σε ντέρμπι Παναθηναϊκού – Ολυμπιακού. Και τελείως αδιάφορο να ήταν το ματς, θα ήμασταν εξίσου ανταγωνιστικοί. Κρατήσαμε χαμηλό σκορ και πήραμε μια σχετικά εύκολη νίκη», είπε ο Έλληνας γκαρντ.

Για την υπεροχή του "τριφυλλιού" στα στατιστικά ανέφερε: «Δεν έχω δει τα στατιστικά, αλλά φάνηκε στο παρκέ ότι είχαμε περισσότερη θέληση και διάθεση και αυτό ήταν πολύ σημαντικό για τη νίκη».

Τέλος, για τον τρόπο που έπαιξαν οι "πράσινοι" τον Σπανούλη, αλλά και τον Λοτζέσκι είπε: «Ξέρουμε ότι ο Σπανούλης είναι το βαρόμετρο του Ολυμπιακού. Αν τον περιορίσεις, έχεις πιο εύκολο έργο. Όλα τα παιδιά που έπαιξαν πάνω του έκαναν καταπληκτική δουλειά και αφήσαμε τους υπόλοιπους να μας κερδίσουν. Δεν τα κατάφεραν και πήραμε το ματς».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x