Αγγλία

«Παράδειγμα ο Μαυρίας»

Με τα καλύτερα λόγια για τη συμπεριφορά του Χάρη Μαυρία μίλησε ο Γκας Πογιέτ προαναγγέλλοντας πως σύντομα θα πάρει την ευκαιρία που τόσο περιμένει. Δεν απέκλεισε, πάντως, το ενδεχόμενο δανεισμού του.

Ο Χάρης Μαυρίας είχε πολλές συμμετοχές και καλή παρουσία στην προετοιμασία της Σάντερλαντ, αλλά ακόμη δεν έχει χρησιμοποιηθεί φέτος. Η ώρα αυτή όμως δεν αργεί, όπως άφησε να εννοηθεί ο προπονητής του, Γκας Πογιέτ.

«Προπονείται σε φουλ ρυθμούς, κάθε μέρα. Αποτελεί σπουδαίο παράδειγμα. Δεν παίζει, αλλά είναι πάντα εκεί. Ξέρει πως πρέπει να είναι σε καλή κατάσταση και έτοιμος για κάθε ευκαιρία που μπορεί να πάρει ή για οτιδήποτε συμβεί. Υπάρχει η ποιότητα προπόνησης, η ατμόσφαιρα, η πίστη. Σίγουρα ένας παίκτης δυσαρεστείται όταν δεν παίζει, αλλά κι αυτό είναι κάτι που θέλουμε», δήλωσε ο τεχνικός της αγγλικής ομάδας.

Όσο για το ενδεχόμενο δανεισμού του πρώην άσου του Παναθηναϊκού είπε: «Είχαμε 1-2 κρούσεις για τον Μαυρία πέρσι. Προσπαθώ να μην ενημερώνομαι διαρκώς για κρούσεις ή επαφές. Προτιμώ να ασχολείται η διοίκηση με αυτά. Αν προκύψει κάτι δυνατό, θα τηλεφωνήσουμε στον παίκτη και θα μιλήσουμε μαζί του».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x