Stoiximan Super League

Παράδειγμα προς μίμηση

Υπάρχει κι αυτό το ποδόσφαιρο. Το ποδόσφαιρο όπου φίλοι του Πλατανιά και του Εργοτέλη διασκεδάζουν παρέα και στη συνέχεια πηγαίνουν στο γήπεδο για να υποστηρίξει ο καθένας τη δική του ομάδα.

Σε μια περίοδο που το φαινόμενο της βίας και των άσχημων συμπεριφορών στα γήπεδα προβληματίζει έντονα, η στάση των οργανωμένων φίλων του Πλατανιά και του Εργοτέλη αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση.

Το περασμένο Σάββατο, πριν από τη διεξαγωγή του αγώνα των δύο ομάδων στα Περιβόλια, οι οργανωμένοι οπαδοί (Daltons) της Ηρακλειώτικης ομάδας επισκέφθηκαν το στέκι των αντίστοιχων (Ultras) του Πλατανιά, όπου έτυχαν θερμής φιλοξενίας. Οι φίλοι των δύο κρητικών συλλόγων συνέφαγαν και διασκέδασαν, απολαμβάνοντας μοναδικές στιγμές.

Λίγες ώρες αργότερα, έδωσαν εξαιρετικά δείγματα κόσμιας συμπεριφοράς εντός του γηπέδου των Περιβολίων, όπου δίχως να γίνει το παραμικρό, η κάθε πλευρά «ζητωκράυγαζε» για τη νίκη της ομάδας της.

Σε ανακοίνωσή της, που εξέδωσε την επόμενη μέρα, η Λέσχη Φίλων Εργοτέλη Daltons σημειώνει ότι: «Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε τα αδέλφια μας της Λέσχης Πλατανιά Ultras για την πολύ καλή υποδοχή και φιλοξενία που είχαμε πριν και κατά διάρκεια του αγώνα της ομάδας μας με τον Πλατανιά. Ευχόμαστε μέσα από την καρδιά μας και το πιστεύουμε ότι η ομάδα θα συνεχίσει στη Super League. Και του χρόνου να μας δοθεί ευκαιρία να επαναλάβουμε ό,τι καλό ξεκινήσαμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x