Ισπανία

Παραδέχτηκε το επεισόδιο Μέσι-Ενρίκε ο Ματιέ

Τον καβγά μεταξύ του Λιονέλ Μέσι και του Λουίς Ενρίκε παραδέχθηκε ο αμυντικός της Μπαρτσελόνα, Ζερεμί Ματιέ, που, όμως, επισήμανε ότι πλέον το θέμα έχει λήξει.

Για το επεισόδιο που συνέβη ανάμεσα στους Λιονέλ Μέσι και Λουίς Ενρίκε στις αρχές του Ιανουαρίου, μίλησε ο αμυντικός της Μπαρτσελόνα, Ζερεμί Ματιέ. Ο 31χρονος Γάλλος παραδέχτηκε το συμβάν μεταξύ του συμπαίκτη του και του προπονητή του, όμως τόνισε ότι το θέμα έχει λήξει.

«Όντως, συνέβη ένα επεισόδιο μεταξύ τους. Ήταν όταν επιστρέψαμε από τις χριστουγεννιάτικες διακοπές μας. Κάναμε προπόνηση και ξαφνικά ο Λίο έχασε την ψυχραιμία του, επειδή δεν του δόθηκε ένα φάουλ. Υπήρξε ένταση και οι δυο τους αντάλλαξαν κάποιες βαριές κουβέντες. Ο Λουίς Ενρίκε, όμως μετά, τον πλησίασε στα αποδυτήρια, του μίλησε και αυτό ήταν το τέλος του περιστατικού», ήταν τα λόγια του πρώην παίκτη της Βαλένθια, που, στη συνέχεια, ανέφερε ότι αυτά συμβαίνουν σε μια ομάδα.

«Αυτά τα πράγματα συμβαίνουν παντού, απλά στη συγκεκριμένη περίπτωση δόθηκαν μεγάλες διαστάσεις μόνο και μόνο επειδή είμαστε η Μπαρτσελόνα. Οτιδήποτε διογκώνεται εύκολα εδώ και αυτό είναι το πραγματικό πρόβλημα», κατέληξε.

Επιμέλεια: Γιώργος Μπινιχάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x