Επικαιρότητα

Παραδόθηκαν οι ληστές των ΕΛ.ΤΑ. στην Ανδραβίδα

Πρόκειται για τρεις τσιγγάνους ηλικίας 21, 25 και 33 χρόνων που κατοικούν στην Ανδραβίδα, οι δυο πρώτοι από τους οποίους είναι αδέλφια

Μετάνιωσαν, φαίνεται, οι τρεις νεαροί που λήστεψαν με την απειλή κυνηγετικού όπλου την περασμένη Τετάρτη το υποκατάστημα των ΕΛ.ΤΑ. στην Ανδραβίδα και παραδόθηκαν χθες το μεσημέρι στο αστυνομικό τμήμα Αμαλιάδας συνοδευόμενοι από την δικηγόρο τους.

Πρόκειται για τρεις τσιγγάνους ηλικίας 21, 25 και 33 χρόνων που κατοικούν στην Ανδραβίδα, οι δυο πρώτοι από τους οποίους είναι αδέλφια. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία, παράβαση του νόμου περί όπλων και κλοπή οχήματος, η οποία διαβιβάστηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αμαλιάδας.

Τα δυο αδέλφια είχαν εισβάλει στο υποκατάστημα με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, ακινητοποίησαν τον ταμία με την απειλή του κυνηγετικού όπλου και του ζήτησαν όσα χρήματα υπήρχαν. Εκείνος τους είπε ότι το χρηματοκιβώτιο ήταν κλειστό και λειτουργούσε με χρονοκαθυστέρηση κι έτσι άρπαξαν από το γκισέ 1.500 ευρώ και διέφυγαν με ένα αυτοκίνητο που είχε κλαπεί από περιοχή της Πάτρας με οδηγό τον 33χρονο, το οποίο εγκατέλειψαν αργότερα κοντά στο καταυλισμό τσιγγάνων στην Γαστούνη.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x