Βόλεϊ

Παραμένει Πάτρα ο Μ.Ρουμελιώτης

Στην Παναχαϊκή θα συνεχίσει την καριέρα του και τη νέα περίοδο ο Μένος Ρουμελιώτης.

Οι Πατρινοί ανακοίνωσαν την Κυριακή την ανανέωση της συνεργασίας με τον Έλληνα λίμπερο για τα δύο επόμενα χρόνια και για έβδομη συνεχόμενη χρονιά, ώστε να τους βοηθήσει να παραμείνουν και τη νέα περίοδο στη Volley League.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Το ΔΣ του ΤΑΑ Παναχαϊκή ανακοινώνει τη συνεργασία της με τον Πατρινό λίμπερο, Μένιο Ρουμελιώτη, για τα δύο επόμενα χρόνια.
Ο Μένιος Ρουμελιώτης συνεχίζει για έβδομο συνεχόμενο χρόνο στην πατρινή ομάδα και αποτελεί βασικό στέλεχος της Παναχαϊκής τα τελευταία χρόνια.

Μετά τη συμφωνία του με τη διοίκηση της ομάδας, ο Μένιος Ρουμελιώτης δήλωσε πως: «Είμαι πολύ χαρούμενος που συνεχίζω στην Παναχαϊκή, αλλά παράλληλα και για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε η διοίκηση, ώστε να προσφέρω τις υπηρεσίες μου. Πιστεύω πως η περυσινή σεζόν ήταν επιτυχημένη και αυτό θα προσπαθήσουμε και τη νέα περίοδο, να οριστικοποιούμε όσο πιο σύντομα την παραμονή μας στην κατηγορία και, αν μπορέσουμε, να κάνουμε κάτι παραπάνω.

Θέλω να αναφερθώ στους φίλαθλους μας, οι οποίοι αποτέλεσαν φέτος τον έβδομο παίκτη μας, χωρίς υπερβολή είναι η δύναμή μας σε κάθε παιχνίδι και είμαι σίγουρος πως και τη νέα χρονιά θα σταθούν στο πλευρό μας.

Θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία στο νέο προπονητή, Μανώλη Συνοδινό, και ελπίζω να έχουμε όλοι μας υγεία, ώστε να δώσουμε το 100% και να βοηθήσουμε την Παναχαϊκή να πετύχει τους στόχους της».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x