Euroleague

Παράπονα Εφές για διαιτησία

Στην Ευρωλίγκα διαμαρτυρήθηκε η Αναντολού Εφές για τη διαιτησία του τέταρτου προημιτελικού απέναντι στον Ολυμπιακό. Πίστη για πρόκριση από τους Τούρκους. Οριστικά εκτός ο Βούγιατσιτς.

Από τον Ολυμπιακό εξέφρασαν σοβαρά παράπονα για τη διαιτησία στον τέταρτο αγώνα της σειράς των play offs απέναντι στην Αναντολού Εφές, αλλά οι Τούρκοι… βγήκαν κι από πάνω. Ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας, Ενγκίν Οζερούν, αποκάλυψε πως διαμαρτυρήθηκε εγγράφως στην Ευρωλίγκα για τον αγώνα της περασμένης Παρασκευής και ελπίζει σε καλύτερη αντιμετώπιση στον προσεχή «τελικό».

«Ανησυχούμε για τους διαιτητές. Ήδη το έχουμε αναφέρει στην Ευρωλίγκα. Ειδικά στο τελευταίο παιχνίδι πιστεύουμε πως οι δύο Ιταλοί διαιτητές δεν ήταν δίκαιοι απέναντί μας. Εκφράσαμε τα παράπονά μας και ελπίζουμε να υπάρχει αποτέλεσμα. Να παίζεται σκληρό παιχνίδι, αλλά μέσα στα όρια του μπάσκετ», δήλωσε ο Ενγκίν Οζερούν.

Παράλληλα επιβεβαίωσε πως ο Σάσα Βούγιατσιτς θα είναι απών από το τελευταίο ματς της σειράς λόγω πειθαρχικού παραπτώματος. «Πρέπει να έχουμε κάποιες αρχές. Η επιτυχία δεν μετράται μόνο με τις νίκες. Σημασία έχει να υπάρχουν στην ομάδα άνθρωποι που μοιράζονται την ίδια φιλοσοφία. Όποιος δεν τη δέχεται, δεν μπορεί να είναι μαζί μας, δυστυχώς. Θα εξετάσουμε ξανά την υπόθεση, αλλά ο Βούγιατσιτς δεν θα είναι μαζί μας», ανέφερε.

Πάντως τόσο ο Ενγκίν Οζερούν, όσο και ο προπονητής της ομάδας, Οκτάι Μαχμούτι, παρουσιάστηκαν αισιόδοξοι για την πρόκριση. «Στόχος μας είναι η πρόκριση στο Final 4, κάτι που περιμένουμε εδώ και χρόνια. Θα πρέπει να δώσουμε μία δυνατή μάχη και αν το πιστέψουμε μπορούμε να τα καταφέρουμε. Ξέρουμε καλά πλέον το Ολυμπιακό, όπως κι αυτός εμάς. Και οι δύο ομάδες έχουν ίσες πιθανότητες πρόκρισης, πιστεύω», είπε ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας.

«Έχουμε ένα δύσκολο ματς μπροστά μας. Όλα τα παιχνίδια ήταν δύσκολα και αυτό της Παρασκευής δεν θα διαφέρει. Πλέον οι δύο ομάδες γνωρίζονται πολύ καλά. Έχουμε πίστη στους εαυτούς μας. Αν έχουμε καλή απόδοση και είμαστε συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά δεν υπάρχει λόγος να μην πάρουμε τη νίκη. Κάθε αγώνας είναι μια διαφορετική ιστορία και το ίδιο περιμένω για την Παρασκευή», τόνισε με τη σειρά του ο Τούρκος τεχνικός.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x