Stoiximan Super League

Παράσχος… η επιστροφή

Ο Γιώργος Παράσχος επιστρέφει στον πάγκο του Ατρομήτου. Η διοίκηση της ομάδας του Περιστερίου κατέληξε στον 61χρονο προπονητή μέχρι το τέλος της σεζόν με οψιόν ανανέωσης.

Διάδοχος του Νίκου Αναστόπουλου θα είναι ο Γιώργος Παράσχος. Η διοίκηση του Ατρομήτου κατέληξε στον 61χρονο προπονητή, ο οποίος επιστρέφει στην ομάδα που έβγαλε για πρώτη φορά στην Ευρώπη το 2006. Η συμφωνία είναι μέχρι το τέλος της σεζόν, με οψιόν ανανέωσης.

Βοηθός του θα είναι ο Παναγιώτης Γκουτζίδης, ενώ γυμναστής θα παραμείνει ο Σωτήρης Κακαργιάς.

Ο Γιώργος Σπανός εμπιστεύτηκε τον Γιώργο Παράσχο και τον προτίμησε από τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο, καθώς είχαν συνεργαστεί σε Χαλκηδόνα και Ατρόμητο από το Σεπτέμβριο του 2002 μέχρι τον Ιανουάριο του 2007.

«Επιστρέφω σε ένα πολύ γνώριμο και οικείο περιβάλλον και χαίρομαι που θα συνεργαστώ πάλι με τους ανθρώπους και την ομάδα που πέρασα πολύ όμορφες στιγμές», δήλωσε ο Γιώργος Παράσχος που σήμερα θα κάνει την πρώτη του προπόνηση και πρόσθεσε: «Θα προσπαθήσω με όλες τις δυνάμεις μου να πετύχουμε την ανάκαμψη της ομάδας γιατί είναι αλήθεια ότι στα τελευταία παιχνίδια η εικόνα της δεν ήταν η καλύτερη. Πρέπει να δουλέψουμε στα σημεία που θέλουμε βελτίωση, ξέρω την ομάδα και πιστεύω ότι θα προλάβουμε τα play offs ώστε εκεί να έχουμε μια πολύ καλή παρουσία».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x