Stoiximan Super League

Παράσχος: «Να μην έχει πρόβλημα το γήπεδο»

Ιδιαίτερα ανήσυχος σχετικά με την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου του γηπέδου των «Ζωσιμάδων» παρουσιάστηκε ο Γιώργος Παράσχος, ενόψει της αναμέτρησης του Ατρόμητου απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Από την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου του γηπέδου των «Ζωσιμάδων» θα κριθεί σε μεγάλο βαθμό η εικόνα της αναμέτρησης του Ατρόμητου απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα, όπως τόνισε ο Γιώργος Παράσχος. Ο τεχνικός της ομάδας του Περιστερίου, με δηλώσεις του στη Νova, αναφέρθηκε επίσης στις «ανάσες» που πήραν οι ποδοσφαιριστές του στο διάστημα της διακοπής.

Αναλυτικά τα όσα είπε στη Nova:


Κύριε Παράσχο πως πέρασε το δεκαπενθήμερο της διακοπής για τον Ατρόμητο;

«Λέμε για μια ομάδα που κερδίζει ότι η διακοπή κάνει κακό, αλλά σε μας πιστεύω έκανε καλό γιατί προερχόμαστε από συνεχόμενα και δύσκολα παιχνίδια. Η κόπωση ήταν εμφανής στα παιδιά και πιστεύω πως η διακοπή έκανε καλό στα παιδιά και μας βοήθησε να ξεκουραστούμε, να φρεσκαριστούμε και να ξαναμπούμε δυνατά στο πρωτάθλημα».

Δουλέψατε πάνω σε τομείς στους οποίους είχατε εντοπίσει προβλήματα;

«Τα μειονεκτήματα δεν παύουν ποτέ να υπάρχουν. Στα μειονεκτήματα αυτά πάντα δουλέυουμε, ιδιαίτερα όταν μας δίνει και ο χρόνος αυτή την ευκαιρία να δουλεύουμε πάνω σε αυτά».


Πως περιμένετε εσείς να δείτε τον Ατρόμητο τη Δευτέρα;


«Έχουμε μια αγωνία το τί γήπεδο θα αντιμετωπίσουμε. Γιατί στο γήπεδο των Ιωαννίνων, κακά τα ψέματα, πάντα υπάρχουν προβλήματα. Κι επειδή βλέπω ότι δεν έγιναν και ιδιαίτερες αλλαγές, πολύ φοβάμαι πως αν τις τελευταίες μέρες υπάρχουν βροχές εκεί, σίγουρα θα αντιμετωπίσουμε προβλήματα με το γήπεδο το οποίο θα είναι γλιστερό και βαρύ, κάτι το οποίο δε μας ωφελεί. Αν όμως ο αγωνιστικός χώρος είναι καλός τότε νομίζω ότι θα γίνει ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι, γιατί ο ΠΑΣ είναι μια ομάδα που είναι ίδια με πέρσι, έχει την ίδια συνοχή σαν ομάδα, έχει φύγει μόνο ο Γεωργίου και γύρισε ο Ντε Βινσέντι και νομίζω ότι θα γίνει ένα πάρα πολύ ωραίο παιχνίδι».

Θα επιστήσετε την προσοχή σας στην μεσοεπιθετική γραμμή των Ιωαννίνων που έχει τους Ντε Βινσέντι, Ίλιτς και Τσάβες;

«Το μεγάλο όπλο και των δύο ομάδων είναι αυτή η γραμμή. Ο Ντε Βινσέντι πιστεύω ότι δε θα έχει τον ίδιο ρυθμό με τα υπόλοιπα παιδιά, λόγω της έλλειψης αγωνιστικού ρυθμού και δε θα είναι ο Ντε Βινσέντι που είδαμε την περσινή χρονιά. Σίγουρα πάντως η δύναμη αυτής της ομάδας είναι η επιθετική της γραμμή η οποία είναι και σε ατομικό αλλά και ομαδικό επίπεδο πάρα πολύ καλή».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x