Stoiximan Super League

«Υψηλά στάνταρ για 90 λεπτά»

Σε διαρκής εγρήγορση θα πρέπει να είναι ο Ατρόμητος αν θέλει τη νίκη απέναντι στη Νίκη Βόλου, όπως υποστήριξε ο Γιώργος Παράσχος. Μοναδικός απόντας από τη σημερινή προπόνηση, ο Κυριάκος Κιβρακίδης.

Μόνο αν δεν έχει σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή του θα κατορθώσει ο Ατρόμητος να φύγει με το ροζ φύλλο αγώνα, στην έδρα της Νίκης Βόλου για την δεύτερη αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, σύμφωνα με τον Γιώργο Παράσχο.

O τεχνικός του συλλόγου του Περιστερίου αναφέρθηκε σ' αυτό που χρειάζεται η ομάδα του για να πανηγυρίσει τονίζοντας:

«Πρέπει να αντιμετωπίσουμε το παιχνίδι με μεγάλη σοβαρότητα γιατί τα στοιχεία που έδειξε η Νίκη Βόλου στην πρεμιέρα είναι ότι πρόκειται για μια καλά γυμνασμένη ομάδα με νέα παιδιά.

Επειδή θα είναι μάλιστα το πρώτο της εντός έδρας παιχνίδι στην Α’ Εθνική μετά από 48 χρόνια και θα έχει τον κόσμο δίπλα της, εμείς αν θέλουμε να πάρουμε τη νίκη θα πρέπει η απόδοσή μας να διατηρηθεί σε υψηλά στάνταρ σε ολόκληρο το 90λεπτο
».

Κατά την διάρκεια της σημερινής προπόνησης, ο Έλληνας τεχνικός είδε όλους τους παίκτες του να παίρνουν μέρος κανονικά, με μοναδική εξαίρεση τον Κυριάκο Κιβρακίδη που έκανε ατομικό.

Το πρωί του Σαββάτου ο Ατρόμητος θα ολοκληρώσει την προετοιμασία του στο Πανθεσσαλικό Στάδιο και στη συνέχεια θα ανακοινωθεί η αποστολή της ομάδας, που θα αναχωρήσει το μεσημέρι της ίδιας μέρας για την πρωτεύουσα της Μαγνησίας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x