Επικαιρότητα

Παράταση για τον διαγωνισμό του ΑΣΕΠ μετά το μπάχαλο στο site

Όπως ανακοίνωσε ο αντιπρόεδρος του ΑΣΕΠ Ηλίας Νικολόπουλος στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ, «είναι δεδομένο ότι θα δοθεί παράταση».

Εκτός λειτουργίας και σήμερα Δευτέρα η ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ, λόγω του αυξημένου ενδιαφέροντος για τις 404 προσλήψεις δικαστικών υπαλλήλων.

Όπως ανακοίνωσε ο αντιπρόεδρος του ΑΣΕΠ Ηλίας Νικολόπουλος στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ, «είναι δεδομένο ότι θα δοθεί παράταση», ωστόσο δεν διευκρίνισε για πόσες ημέρες ακόμη.

Για μια ακόμα φορά η ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ δεν κατόρθωσε να σηκώσει το βάρος του ενδιαφέροντος των πολιτών και είναι πιθανό να δοθεί παράταση, όπως είχε συμβεί και στις προηγούμενες προκηρύξεις.

Σήμερα κλείνουν οι αιτήσεις για 404 προσλήψεις στα δικαστήρια όλης της χώρας, μέσω ΑΣΕΠ, και η αγωνία για τους ενδιαφερόμενους που θέλουν να υποβάλλουν αίτηση έχει χτυπήσει κόκκινο, αφού η ιστοσελίδα έχει πλέον πέσει τελείως, ενώ πολλά ήταν τα προβλήματα όλο το Σαββατοκύριακο.

Όποιος προσπαθεί να «ανοίξει» την σελίδα διαπιστώνει ότι δεν «φορτώνει» ποτέ, αν και δείχνει να το «προσπαθεί». Πολλοί ενδιαφερόμενοι για τις θέσεις κατήγγειλαν το γεγονός καθώς δεν μπορούν να υποβάλουν τις αιτήσεις τους και ζήτησαν παράταση

Πηγή: thetoc.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x