Stoiximan Super League

Πάρε… δώσε στον Λεβαδειακό

Παίκτης του Λεβαδειακού είναι και επίσημα ο Φαμπιάν Μπορνταγκαράι, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2017. Στον Ηρακλή Ψαχνών δόθηκε ο Έρικ Γουόρντεν.

Την απόκτηση του Φαμπιάν Μπορνταγκαράι ανακοίνωσε ο Λεβαδειακός, ενώ έδωσε δανεικό τον Έρικ Γουόρντεν στον Ηρακλή Ψαχνών.

Ο 27χρονος Αργεντινός φορ και οι Βοιωτοί είχαν υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας και είχε απομείνει η ανακοίνωση της μεταγραφής, η οποία είχε «κολλήσει» εξαιτίας του γεγονότος ότι ο παίκτης δεν διαθέτει κοινοτικό διαβατήριο.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Fabian Ramon Bordagaray. Ο αργεντινός επιθετικός υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας έως τις 30/6/2017.

Έχει γεννηθεί στις 15/2/1987 και έχει αγωνιστεί επί σειρά ετών με επιτυχία στο πρωτάθλημα της Αργεντινής με τις San Lorenzo, River Plate και Argentinos Juniors, ενώ η τελευταία ομάδα στην οποία έπαιξε ήταν η Rangers de Talca στο πρωτάθλημα της Χιλής.

Επίσης, η ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή Eric Warden στον Ηρακλή Ψαχνών, με τη μορφή δανεισμού για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x