Επικαιρότητα

Παρέλαβε ταχυδρομικώς ένα κιλό χασίς στη Χίο

Μέσα στο δέμα βρέθηκε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους ενός κιλού και 85 γραμμαρίων

Ενέδρα στα γραφεία μιας μεταφορικής εταιρείας στη Χίο έστησαν οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών μετά από πληροφορίες ότι γινόταν ταχυδρομικό αλισβερίσι με ποσότητες χασίς και καραδοκούσαν για να δουν ποιος θα παραλάμβανε ένα ύποπτο δέμα που εντόπισε ο εκπαιδευμένος σκύλος ανιχνευτής.

Όταν εμφανίστηκε ένας 35χρονος Έλληνας που παρέλαβε το δέμα, οι αστυνομικοί τον ακινητοποίησαν και τους έβαλαν χειροπέδες. Μέσα στο δέμα βρέθηκε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους ενός κιλού και 85 γραμμαρίων που κατασχέθηκε μαζί με το κινητό του παραλήπτη, ο οποίος οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Χίου και του απαγγέλθηκε κατηγορία για διακίνηση ναρκωτικών σε βαθμό κακουργήματος.

Από το Κιλκίς ακολουθούσαν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών τα ίχνη ενός 35χρονου Αλβανού για τον οποίο είχαν συγκεντρώσει στοιχεία ότι διακινούσε χασίς στην περιοχή τους και έφτασαν μέχρι την Θεσσαλονίκη για να τον συλλάβουν. Κατά τον έλεγχο που έκαναν στο αυτοκίνητο του αλλοδαπού, το οποίο κατασχέθηκε, βρήκαν μια ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 391,2 γραμμαρίων και ένα μαχαίρι μήκους 0,35 εκατοστών. Ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης στον οποίο παραπέμφθηκε ο 35χρονος, του άσκησε δίωξη για διακίνηση ναρκωτικών και παράνομη οπλοκατοχή.

Στην Ζάκυνθο, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. ένας 32χρονος Έλληνας, όταν υποβλήθηκε σε έλεγχο και στην κατοχή του βρέθηκαν συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 21 γραμμαρίων οι οποίες κατασχέθηκαν. Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου κατηγορούμενος για κατοχή ναρκωτικών.

Πηγή: Protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x